Hur skickar jag ett formellt klagomål till General Motors ?

Köpa en ny bil ska vara en trevlig upplevelse . Det finns dock tillfällen , då denna erfarenhet orsakar frustration och lämpliga myndigheter bör anmälas . Om en konsument har ett problem eller problem med någon typ av General Motors produkter eller tjänster , ska han lämna in ett formellt klagomål direkt med General Motors för att se till att företaget är medveten om situationen och ge GM en chans att rätta till eventuella misstag som gjordes . Instruktioner
1

Skriv ut ett formellt klagomål om ordbehandlingsprogram . Detta kan göras med ett program som Corel WordPerfect , Microsoft Word eller Microsoft Works . Klagomålet måste innehålla information såsom namnet på verksamheten , lokalisering av verksamheten och vilken typ av klagomål , samt all kontaktinformation för köparen .
2

Skicka Mail klagomål Prioritering följande adress :

GM

PO Box 33170

Detroit , MI 48.232-5170 .

Priority Mail kommer ge konsumenten ett spårningsnummer och anmälan då klagomålet mottogs begäran .
< Br > 3

Call General Motors för att följa upp med klagomål om dagen efter att bolaget fått det . Detta kommer att låta GM vet konsumenten är allvarligt om behandlingen hon fick . General Motors kan kontaktas på 800-222-1020 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112981.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.