Typer av gaffeltruckar

De tidigaste truckar användes i konstruktionen av den Pennsylvania järnvägen 1906. Dessa inledande konstruktioner blev grunden för dagens moderna truckar. Dessa enheter kan en person att flytta produkter eller tung utrustning som skulle vara farligt eller omöjligt att flytta för hand. Truckar är kategoriserade efter deras kraftkälla. De mest kraftfulla gaffeltruckar kan stödja en vikt på över 50 ton. Man-drivna Gaffeltruckar Till Salu

En av de vanligaste truckar som används i dag är människan drivna hydrauliska gaffeltruckar. Dessa "pall-uttag" har två långa blad och rulla runt på fyra hjul. Operatören går bakom gaffeltruck och flyttar den genom att trycka på ett handtag. Detta handtag kan pumpas upp och ner för att höja gafflarna i pallar och lyfta dem. Man-drivna truckar har ingen motor och inte använder elektricitet. Den genomsnittliga pall jack kan lyfta nästan 2 ton men inte har förmågan att lyfta föremål från marken mer än några inches.
Bränsledriven Truckar

De mest kraftfulla truckar som används i dag drivs av bränsle. Dessa maskiner kan använda gasol, diesel eller vanlig bensin för att förse dem med ström. Bränsle-drivna truckar används i stora industrihallar flytta lådor av bulk merchandise. De används också för byggprojekt som kommersiella företag. Bränsle-drivna truckar med robusta hjul kan fungera i leriga förhållanden för att lyfta tung utrustning och verktyg. Den genomsnittliga bränsle-drivna truck kan stödja fem ton.
Elektroniska gaffeltruck Lastvagnar Till Salu

Elektroniska truckar har nyligen gått om bränsledriven sort som de vanligaste hissar används i detaljhandeln och järnaffärer. Dessa gaffeltruckar fungerar på ett liknande sätt som den bränsledrivna stil utan högt motorljud och avgaser. Denna brist på avgaserna gör dem valet för områden där luftcirkulationen är begränsad. Den tystgående karaktären av dessa truckar kräver ett varningslarm att varna närliggande arbetstagare att deras närvaro. Elektroniska gaffeltruckar kan ridas in som en bil, drivit tillsammans för hand eller drivs av arbetare i en stående position. Den genomsnittliga elektroniska gaffeltruck kan stödja fem ton.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112977.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.