Hur jag donera en bil i Columbus, Ohio?

Din bil kan ha överlevt sig själv för dig, men det finns fortfarande sätt att få pengar ur din bil. Donera till välgörenhet kan netto du en skatteförmån och hjälpa en god sak också. Det finns ett antal välgörenhetsorganisationer i Columbus, Ohio, som kommer att ta bilen bort dina händer med så lite krångel som möjligt. Saker du behöver
Vehicle titel
Visa fler instruktioner
1

Välj din välgörenhet. Se till att det räknas som en välgörenhetsorganisation enligt IRS riktlinjer. IRS har en publikation som listar de flesta välgörenhetsorganisationer som kvalificerar. En kvalificerad välgörenhet är Goodwill Columbus, som använder 100 procent av intäkterna från försäljning av ditt fordon för sina program för att hjälpa euroområdet med funktionshinder, och även accepterar lastbilar, motorcyklar, husbilar, släpfordon och fritidsfordon.
2 < p> Överför titeln till Goodwill Columbus. På baksidan av din titel, fyll i donationer priset på fordonet. Förvärvaren /Köparens namn är "Goodwill Industries of Central Ohio." Förvärvaren /köparens adress är "666 S. Nelson Road, Columbus, OH 43205." Fyll i den verkliga körsträckan för fordonet.
3

ta titeln till en notarius publicus och fyll i ditt namn och adress och underteckna den. Notarien ska underteckna och stämpla titeln.
4

Besök hemsidan för Goodwill Columbus (se referens avsnitt) för att fylla i en online-donation formulär, eller ring 614-444-AUTO. Den välgörenhet erbjuder gratis upphämtning av fordonet.
5

Bestäm beloppet av skatteavdraget du vill ta på donationen. Du måste specificera dina avdrag i syfte att dra nytta av en donation. Om avdraget du tänker söka är mindre än $ 500, fastställa marknadsvärdet av fordonet och hävdar att det på din årliga skatten former. Om du vill ha ett avdrag över $ 500, måste du vänta tills Goodwill säljer bilen, då välgörenhet kommer att meddela IRS av försäljningspriset. Enligt IRS riktlinjer, kan du dra av upp till $ 500 av din federal inkomstskatt även om bilen säljs för under $ 500. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112972.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.