Truck Trailer Komponenter

Lastbil trailers har ett antal olika komponenter, så att de kan fästas på baksidan av en lastbil och effektivt saker transporter. Dessa komponenter varierar från den utrustning som behövs för att fästa släpet till lastbilen för att de tillägg till släpet sig till olika typer av däck som släpvagnens rider på. Komponenter för släpvagnar varierar i kostnad baserat på den typ av släpvagn och märke av utrustning. Hitches

En hake består av två bitar av metall, av vilka en är fäst vid stötfångaren på en bil eller lastbil och en annan som är fäst vid vagnen. Dessa två stycken kan sedan förenas och länkas samman, och därigenom fästa släpet till fordon som kommer att bli bogsering det. Dessa dragkrokar är gjorda av antingen aluminium eller stål, och kan låsa tillsammans med klappar, clips eller kedjor. Storlekarna på dessa missöden är baserade på hur mycket vikt de stöder, allt från 2,000 pounds och uppåt. Det är viktigt att veta hur mycket vikt som du kommer att transportera på trailer, eftersom detta måste läggas till släpets vikt sig att se till att du installerar rätt storlek skumt.
Säkerhet Kablar

Säkerhet kablar finns i ett antal olika storlekar och styrkor, baserat på vad som kommer att transporteras på släpfordonet. Dessa kablar är ofta gjorda av nylon rep eller kabel som kan lindas runt släpet last och låses på plats med en klämma eller rad komplicerade knutar. Metal flygplan säkerhet kablar används ibland för ökad säkerhet, med tester av upp till 14.000 pounds vardera. Lås dessa kablar runt tunga bitar av last och detta kommer att bidra till att hålla lasten säkert under loppet av en släpvagn resa. Kedjor kan också användas för extra tunga laster..
Däck och Hjul

Däck och hjul varierar i tjocklek och hållbarhet på släpvagnar Besluta om vilka specifika däck för att installera beror på hur ofta släpet används, hur långt det är bogseras och hur mycket vikt det kommer att transportera. För släpvagnar som endast bogseras kortare sträckor för saker som skräp eller sopor, kan du sticka med fabriksinstallerade däck och hjul. Vid transport något tyngre och värdefullt, till exempel en båt eller en bil, bör stora slitstarka däck fästas på vagnen tillsammans med anpassade stålhjul som inte kommer att vara lätt bucklig i händelse av en punktering eller olycka.
Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112969.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.