1992 Lexus SC 300 Specifikationer

Från 1991 till 2000 sålde Lexus en linje av lyxiga kupéer kallas SC-serien. SC 300, som körs på en sex-cylindrig motor, var en mindre, billigare alternativ till SC 400, som körs på en åtta-cylindrig motor. Båda modellerna har i huvudsak ersatts när Lexus började producera SC 430 2001. Moderbolaget Toyota utformat bilen för att hjälpa spirande Lexus varumärke tävla i medelstora lyx coupe marknaden med Mercedes, Infiniti och Acura. Motor och Drivlina

Lexus SC 300 har en 3,0-liters, sexcylindrig motor med 225 hästkrafter. Den har en 20,6-liters bränsletank och en femväxlad manuell växellåda med överväxel, vilket gör att fordonet att uppnå bättre bränsleeffektivitet och arbeta mer tyst på motorvägshastigheter. Vissa versioner av bilen kan har en fyra-växlad automatlåda med överväxel.
Styrning och fjädring

Bilen har främre och bakre upphängningsstag, som både fungerar som stötdämpare och stödet i sidled laster. Den har främre och bakre krängningshämmare, vilket minskar kroppens lutar i svängar och förbättra den allmänna hanteringen. Bilen har också fyra hjul skivbromsar, ger större bromskraft än trumbromsar.
Interiör

SC 300 sport skålade säten, som är säten som är profilerade för att stödja en person. Sätena har drivs rörelsen, vilket gör att föraren eller passageraren att justera sätet med ett tryck på en knapp. Den coupé erbjuder också lätt ta sig in i baksätet. Standard versioner av bilen har trasa platser, men vissa kan ha lädersäten.
Rummet

Bland den service som erbjuds som standard i kupén är luftkonditionering, en AM /FM stereo, ett kassettdäck, farthållare, c-lås, elektriska fönsterhissar och en bakre defroster. Vissa versioner av bilen kan ha extrafunktioner, till exempel en CD-skivspelare och en makt soltak.
Säkerhet och stöldskydd

SC 300 har ett anti -lock braking system, vilket förhindrar att fordonets hjul låser sig vid inbromsning. Bilen har även front-sidokrockkuddar för föraren och ett säkerhetssystem för att förhindra stöld.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112961.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.