Att beställa en DRAGKROK

En hake boll är en del av en bogsering system som används för att koppla släp , campare och båtar . Du kan köpa ett skumt boll i ett antal storlekar och höjder för att tillgodose ditt fordon och bogsering situation . Om du har en låglänt fordon , kan du behöva köpa en upphöjd DRAGKROK . När du köper ett skumt boll , är det viktigt att känna till vikten av det objekt du ska dra för att säkerställa att du köper ett skumt boll klarar av denna vikt . Instruktioner
1

Granska dokumentationen för objektet som du kommer att dra med din bil . Om du drar olika saker , hitta vikten på det tyngsta objektet du kommer att dra . Se till DRAGKROK du beställer är kapabel att dra denna vikt .
2

Besök din lokala flyttbil företag eller auto delar butik. Båda dessa butiker har hitch bollar att köpa på plats . De har också böcker som du kan granska och kommer särskild ordning ett skumt boll för dina unika behov . Att tala med en butik representant kan hjälpa att du köper rätt skumt bollen . Om du väljer att specialbeställa ett skumt boll , kommer butiken frågar sannolikt om betalning i förskott eller minst en insättning .
3

Gå till en butik på nätet som uhaul.com , truckstuffusa . com eller autoanything.com . Alla dessa nätbutiker säljer ett brett utbud av hitch bollar . Leta reda på DRAGKROK du vill köpa , lägga till den i kundvagnen och följ utcheckningen förfaranden för butiken . Du kommer att behöva ange leveransadress , faktureringsadress och annan relevant information .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112955.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.