Hur gör jag donerar Bilar i Boise, Idaho?

Donera en bil är ett värdefullt sätt att hjälpa en välgörenhetsorganisation. Många välgörenhetsorganisationer accepterar bil donationer direkt. Att hitta en byrå bil donation är ett användbart alternativ till att sälja din bil och sedan göra donationen. En bil donation byrå kommer att plocka upp din bil, lastbil, husvagn eller motorcykel --- oftast gratis --- och donera pengar de får från att sälja fordonet till din valda välgörenhet. Bilar kan doneras i Boise, Idaho genom en bil donation byrå. Instruktioner
1

Hitta en byrå bil donation som stödjer välgörenhet som du väljer och som tillhandahåller pickup tjänster i Boise, Idaho. Byrån fungerar som ett administrativt medel för ideella organisationer. De säljer fordonen och donera intäkterna till välgörenhet som du har valt, minus en administrativ avgift.
2

fylla i formuläret online bil donation för att starta blodgivningen. Du kommer att bli ombedd att lämna dina kontaktuppgifter och uppgifter om fordonet som ska doneras. Fordonet information som behövs innefattar bilens år, märke, modell, körsträcka, VIN-nummer, kondition --- och du måste ange om du har bil titel.
3

Välj välgörenhet du vill att donationen ska gå till. Den välgörenhet måste vara en 501-C3 ideell välgörenhetsorganisation och vara pre-kvalificerad för att garantera din donation är avdragsgill. Den välgörenhet måste också stödjas av bil donation byrå du har valt.
4

Förbered bilen ska plockas. Bilen donation byrå kommer att skicka en bogsering agent för att plocka upp din bil. Den bogsering kommer att vara gratis. Du kommer att skriva över äganderätten till bilen donation agentur och få ett kvitto på att bilen plockades upp.
5

får ett brev från den välgörenhet du valt att erkänna din skatteavdrag och beloppet.
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112946.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.