Hur fyller jag en rullstol i ett fordon?

Rullstolar är utformade för att hjälpa människor med rörelsehinder flytta runt lättare. Laddar en rullstol i en bil och gå platser låter personen med begränsad rörlighet åtnjuta samma frihet och aktiviteter som människor som inte har rörelsehinder. Manuella rullstolar kan få laddas in i baksidan av bilar, medan andra typer av rullstolar kan få laddas in i baksidan av lastbilar eller andra fordon. Instruktioner nära Place en rullstol i bakluckan på en bil
1

Ta bort alla delar av rullstolen som kan tas bort. Detta kommer att omfatta rastplatser för fötter och ben, några av kuddarna fästa stolen och armstöd eller nackstöd.
2

Placera alla flyttbara föremål i bagageutrymmet på bilen. Ta alla delar av rullstolen tillsammans, eftersom du kommer att behöva sätta ihop den igen innan personen kan använda den.
3

Fäll upp rullstolen så att den kan passa in i ryggen av bilen. Många manuella rullstolar kan få vikas på mitten så att de kan få transporteras från en plats till en annan..
4

Placera den vikta rullstolen i bakluckan på bilen Ta bort eventuella föremål som kan vara i vägen. Rullstolen kan nu få transporteras till en ny plats.
Sätt en rullstol på baksidan av en skåpbil
5

Öppna bakdörrar i van så att du kan sätta rullstolen i det. Placera en rullstolsramp på baksidan av fordonet så att rampen vilar på marken och på van. Alternativt kan du också använda två träbitar och rulla rullstolen på träet och upp i van.
6

bort nackskyddet och eventuella höga delar av rullstolen som inte passar in i van . Placera rullstolen delar i bilen.
7

rulla rullstolen uppför rampen och in på baksidan av van. Säkra rullstolen med rullstolens bromsar. Ta rampen och stäng van dörrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112943.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.