Vad är bilkarosser Made Of ?

När du bestämmer vad för att göra sina bilar från tillverkarna måste ta många saker i beaktande , inklusive kostnader , vikt och hållbarhet . Olika material har olika egenskaper och därför är användbara för olika typer av bil. Stål och aluminium

flesta bilar avsedda för massproduktion och konsumentbruk har kroppar gjorda av antingen stål eller aluminium . Båda är starka metaller , men stål är billigare än aluminium . Aluminium är dock lättare och rostar inte , och så används för dyrare lyx och prestanda modeller än stål .
Plastic

Plast används oftare i modern biltillverkning . Bilar som Chrysler CCV görs med alla plast organ med ett sinne för bränsleekonomi, samt återvinning när bilen kommer till slutet av sin fungerande liv . Plast är också lätt att arbeta , och reparationer av plast karosseridelar är billiga .
Kolfiber

Kolfiber är mycket lätt och mycket stark , vilket innebär att snabba bilar kan få ut det bästa av sina motorer . Det är också dyrt , dock , och det är i första hand används i high - end sport-och tävlingsbilar .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112934.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.