Hur stänger jag en Mazda MX5 Car Alarm?

Mazda MX5 levereras med en valfri anti-stöld system som varnar föraren och avskräcker de flesta tjuvar och vandaler. Trots detta extra funktion är bekvämt och praktiskt, det tenderar att hindra ägare osäker på hur man stänger av den. En extra störning blir snabbt ett mindre problem när bekanta dig med MX5 systemet och bruksanvisning. Att lära sig att stänga av larmet själv förhindrar en onödig och kostsam resa till din mekaniker. Saker du behöver
Bruksanvisning avdragare
säkring eller vass tång
Visa fler instruktioner
1

Konsultera din instruktionsbok för att kontrollera att du tryckte på rätt knapparna för att stänga av billarm. Att känna rätt avstånd eller position som att peka fjärrkontrollen gör också en skillnad i ordentligt stänger av den.
2

Sätt in nyckeln i din Mazda MX5 tändning och starta bilen. Därefter vänder bilen och ta ur nyckeln. Billarm ibland stängs av automatiskt när bilen startas.
3

Lokalisera säkringsboxen, vilket ligger under ratten på vänster sida av instrumentpanelen. Hitta säkringen som styr din Mazda MX5 s billarm. Dra säkringen med nål-tång, en säkring kläpp eller dina fingrar. Rådgör antingen kopplingsschemat finns på säkringen lock eller din instruktionsbok för att identifiera den exakta säkring som styr bilens larm.
4

bort batteriets minuspol från bilens motor. Identifiera den av dess negativa (-) och svart färg. Ta bort den stänger din Mazda MX5 s larm, men hindrar bilen från att starta. Byt ut eller sätt minuspolen tillbaka in i motorn och notera om larmet stängs av permanent.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112928.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.