Hur man reparerar punkteringar Golf Cart

Som med alla hjulfordon, kan golfvagnar få platt eller punkterade däck. Den goda nyheten är att de flesta bil-butiker och golf sälja en temporär fix för en punktering eller långsamt läckage i din golfbil däck. Saker du behöver
Flat Däckreparationssatsen
Duk
Visa fler instruktioner
1

Parkera golfbil på en plan yta och se till att säkerheten break är engagerade. Börja med att kontrollera ventilskaftet för att vara säker på att det är på ordentligt. Håll handen runt den och se till att ingen luft läcker ut.
2

Leta efter ett främmande föremål eller punktering hål. Om du hittar en spik, skärva av glas eller hål tittar noga eftersom det kan finnas fler. Dra försiktigt ut det främmande föremålet från däcket.
3

Rengör området runt hålet med en trasa. Rengör hålet ut med en rasp om ditt kit kommer med en. Om inte, använd den lilla skruvmejseln för att rengöra hålet.
4

Öppna röret gummi cement i ditt kit. Kläm lite på satsens plug installationsverktyg. Förflytta verktyget runt för att sprida cement jämnt. Använd mer om nödvändigt
5

Hitta pluggen i satsen,. Blir det inuti skyddshöljet. Öppna den men inte röra den ände som skall införas. Håll den med omslaget och tillämpa vissa gummi cement till slutet. Använd inte för mycket. Det bör vara våt men inte droppar.
6

Sakta glider den lilla pluggen i hålet tills den orangefärgade remsan inte längre syns.
7

Förbered CO2-patron från reparationssatsen. Sätt lite luft i däcket. Droppa lite vatten runt pluggen du infogade. Om inga bubblor bildas, kan du avsluta fylla däcket med CO2-patron. Lyssna noga --- CO2 kommer att göra ett väsande ljud som den går i. Om du fortfarande behöver mer inflation när väsande stannar, använd en annan kassett.
8

Skär den utskjutande änden av pluggen med bladet från satsen. Annars kan den falla ut.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112915.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.