Hur man hittar en stulen bil i Illinois

Auto stöld är en traumatisk och svår upplevelse att gå igenom. Att förlora en bil att tjuvar kan orsaka stora ekonomiska huvudvärk, potentiella ansvarsfrågor och allvarliga frågor transport om du inte kan hitta en alternativ metod för att få där du måste gå. Återställa en stulen bil är aldrig en garanti, men processen för att starta sökningen är relativt okomplicerad. Saker du behöver
Telefon Certifiering
Vehicle avdelning
Visa fler instruktioner
1

Gör en lista på alla detaljer du kan komma ihåg om din bil: när du lämnade det parkerade, särskilda kännetecken såsom speciell färg eller lätt att känna igen kroppens skador, körsträcka och andra detaljer kan hjälpa till i återhämtningsprocessen. Dessutom listar de saker som var inne i bilen vid tidpunkten för stölden.
2

Kontakta din lokala polisen omedelbart och lämna in en fullständig stulna fordon rapport. Denna rapport är avgörande för dig försäkring, men också hindrar dig från att ådra sig något ansvar bör tjuvar förstöra din bil eller parkera det olagligt. Polisanmälan är ditt bevis på att fordonet var utanför din kontroll. Kontaktuppgifter för Illinois State Police kan hittas i avsnittet Resurser nedan.
3

Ring ditt försäkringsbolag och rapportera din bil stulen. Om det alls är möjligt, ha certifikat för avdelning till hands samt din lista över viktiga detaljer. Denna information kommer att hjälpa din försäkringsagent med reklamationen.
4

anmäla stölden till banken eller företaget som finansieras eller leasade bilen (om tillämpligt). Dessutom, förse dem med ditt försäkringsbolag kontaktuppgifter - de flesta försäkringsbolag kommer att tala direkt med finansbolaget från den punkten och framåt
5

vänta på resultat från polisen.. Tyvärr är det inte alltid möjligt att återfå en stulen bil. Polisen kommer att arbeta hårt för att hitta ditt fordon, så hoppas på det bästa och ting kan vända sig okej i slutet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112895.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.