Användning av Alloy

Legeringar är metaller som består av mer än ett element. Legeringar tjäna mänskligheten i en myriad av olika sätt. En legering är en solid homogen lösning av ett eller flera element i en metall. Legeringar är värdefulla eftersom de kan göras starkare, hårdare, lättare eller bättre än rena element, enligt San Jose State University (SJSU) ingenjörsskola. Legeringar förekommer i naturen när metaller blandas med icke-metalliska element för att bilda berg (malm). Alloy Använder

legeringar används i broar, kontorsbyggnader, organ auto, flygplan, tandfyllningar, magneter högtalare, dörrlås, musikinstrument, smycken, glasögonbågar, konstgjorda leder och kärnreaktorer - precis för att nämna några. Den använder sig av legeringarna är gränslös och tjäna tiotusentals ändamål i industriella, kommersiella, konsument, bygg, transport, medicinska och militära tillämpningar. Material forskare utforma ständigt nya legeringar för att möta nya krav, och har värvat datorer att anpassa legeringar för att möta specifika uppsättningar av krav.
Modern metaller Alloys

flesta av metaller som vi kommer i kontakt med i vårt dagliga liv är legeringar, enligt SJSU. Legeringar kan bestå av två eller flera metaller, eller av metallelement blandat med icke-metalliska element såsom kol, svavel, bor eller kisel. Till exempel är stål faktiskt en legering av järn och kol, medan rostfritt stål är en legering av järn, kol, nickel och krom. Mycket få metaller används i dag i ren elementär form. Men en av dem är koppar, som används i ren form för elledningar. Addera ditt Forntida Alloys

Två av de tidigaste legeringar utarbetats av människor kombinerat koppar och zink att göra mässing, och blandade koppar med tenn för att producera brons. Dessa uråldriga legeringar tjänar fortfarande människor idag. Tenn är en legering av tenn och bly. Även den välbekanta aluminium dryck kan faktiskt tillverkade av en legering av aluminium och mangan. Och mynten i fickan är en legering av koppar och nickel.
Alu Överväganden

Välja eller utforma en legering innebär många överväganden. Till exempel kommer material ingenjörer vill veta tillverkningssteg och behandlingar som kommer att användas för att göra den slutliga produkten. De kommer också att vilja veta vilka typer av miljöförhållanden varan kommer att stöta på? Vad draghållfasthet krävs? Vilken slitstyrka behövs? Vilken typ av ytfinish krävs? Vilka kostnadsgränser existerar?
Göra Alloys
p Det finns flera olika tekniker för att göra legeringar. En vanlig teknik är att smälta legeringsämnen ihop, vilket är hur de flesta järn och kopparlegeringar görs. En annan vanlig legering-tillverkningsteknik kallas sintring, där pulveriserade former av angivna element blandas samman, sedan pressas under extremt högt tryck och upphettas tills de smälter samman till en legering. Andra tekniker inkluderar galvanisering, molekylär strålepitaxi och CVD skapa legeringsbeläggningar för industriellt och privat användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112894.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.