Hur mäter lugnut Storlekar på bildäck

Att veta hur man korrekt storlek en tappmuttem för din bil hjul är viktigt. Som ett tappmuttem åldrar, kan rost, korrosion och bantade trådar förekomma. Du måste byta ut gamla hjulmuttrarna för nya. Om en lug nut är inte rätt storlek, så passar inte klacken bulten och fäst på hjulnavet ordentligt. Alla mått måste vara korrekt för att säkerställa en korrekt passform och dimensionering. Saker du behöver
mätsticka
spårvidd Gängstigning (tillval)
Visa fler instruktioner
1

fastställa sätet typ, som beskriver det område som förbinder släpa till din ratten. Det finns tre sits typer: ett ekollon /koniskt säte, som är avsmalnande i en 60-graders vinkel och har en rund cylinder, en mag stol med bricka, som har en platt ovansida och en platt sittplatser bricka, och en boll stol, som är rundad.
2

Mät Gängdimensionen tappmuttem med en mätsticka eller använda en mätare gängstigning, som du kan få från en lokal järnaffär. För att mäta för hand med en mätsticka, mäta bredden av gängorna längs klacken bulten. Dubbelkolla din mätning. BrandSport.com anger de vanligaste gängdimensioner är 10mm, 12mm, 14mm, 7/16 tum, 1/2 tum, 9/16 tum och 5/8 tum.
3

Mått gängans stigning, vilket kan bestämmas genom att mäta antalet trådar per tum längs tappmuttem.
4

Välj vilken typ av klack du behöver för din bil hjul. Till exempel kan du behöva en lug nut med 1/2-tums med 20 trådar. När du har valt rätt storlek, välj sätet typ och du är redo att göra ditt köp.
5

Besök din lokala bil butik eller gå online för att köpa muttrarna för din bil hjul.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112889.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.