Bus Driver Training Schools

Enligt Federal Motor Carrier Safety Administration, är en kommersiell körkort (CDL) som behövs för att köra buss. Department of Transportation (DOT) och särskilda statliga ämbetsverk ackreditera buss skolor förarutbildning i hela landet. De flesta utbildningar skolor ger två till åtta veckor av klassrumsundervisning och praktisk om övningskörning. De undervisar federala riktlinjer, körsäkerhet, schemaläggning och passagerare artighet. Busschaufför utbildning skolor förbereda drivrutiner för DOT teoretisk och praktisk buss kör licensieringen undersökning. GSF Training School

GSF Training School erbjuder omfattande instruktioner för bussförare. Dess läroplanen omfattar grundläggande vehikelkontroller, motorväg körning, defensiv körning, manövrar trafikanter samt Department of Motor Vehicles (DMV) Provförberedelser. Det förbereder studenterna för alla påskrifter som behövs för licensieringen, inklusive passagerare påskrift. Som av 2010, erbjuder GSF Training School en 10 procent rabatt när du registrerar nätet.

GSF Körning och Truck Training School

123 East 32nd St

Los Angeles, CA 90011

213-745-6022

gsfschools.com
Klass A Kommersiella Körkort service

A yrkesförare Licens Tjänsten har varit utbildning av förare sedan 1991. Skolan erbjuder bussar för provkörningar och erfarna busschaufförer som instruktörer. Spanska undervisning är tillgänglig. Som av 2010, omfattar ett schablonbelopp på $ 275 varje klass av CDL licens och jobb remiss program.

Kommersiella Körkort service, Inc.

11354 Eastex Freeway

Houston , TX 77093

281-449-7834

classacdl.com
Ideal Driving School

Ideal körning Skolan skryter av certifierade och erfarna instruktörer och ett robust läroplan för bussförare. Det påstår sig ha mest erfarenhet köranvisning i New Jersey. Deras CDL B kurs, med passagerare påskrift för bussförare, kan fyllas i på 160 timmar. Utbildningen omfattar både teoretiska och gården praktik på tre platser, så road körning görs för att förbereda sig för officiell provkörning för licensieringen. 2811 Bergenline Ave.

Ideal Driving School

> Union City, NJ 07087

201-617-9404

rightsitemedia.com
yrkesförare Services

Commercial Driver Services (CDS) erbjuder ett program som syftar till att upprätta kompetens att driva bussar. I utbildningen ingår pre-trip och efter resan inspektioner, situationsmedvetenhet och betoning på säkerheten för både förare och passagerare. Skolan erbjuder också en tjänst arbetsförmedling. Skolan samordnar med regeringskansliet för att få ekonomiskt stöd för studenter som är permitterad från sitt tidigare jobb.

Commercial Driver Services, Inc.

1100 34th Ave. South

Lakewood, WA 98499

253-983-0200

cdstruckschool.com
Georgia Driving Academy
< p> Georgia Driving Academy (GDAI) har licensierat instruktörer och DOT-inspekterade utrustning och anläggningar. GDAI har också en 10.500 kvm ft anläggning med både asfalt och grus kör områden för att simulera verkliga miljöer världen körning. Det erbjuder en 70-timmars programmet Klass B för bussförare. Kursen kan tas på heltid och avslutas inom en vecka.

Georgia Driving Academy

1448 VFW Drive SW

Conyers, GA 30012

770 -918-8501

gadrivingacademy.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112878.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.