Hur att hitta värdet av min traktor

Att hitta värdet av en traktor är svårare än en bil eftersom materialen är inte så lätt tillgängliga för prissättning . Med en hel del forskning , kan du räkna ut vilket värde som bäst passar din traktor . Men mest av allt , kommer en hel del forskning måste slutföras för att räkna ut slutliga värdet av traktorn . Till exempel kan samma traktor vara värt något olika beroende på samhället du bor i och skick . Saker du behöver
officiella Tractor Blue Book
Visa fler instruktioner
1

Skaffa försäljningsdata . Titta på tidningar , annonser Internet och online-forum för att se vad din typ av traktor har sålt i det förflutna . Jämför tillstånd av traktorn och hitta den som är mest lik din.
2

Restore traktor till bästa skick . Om traktorn är i dåligt skick , försöka få den i bättre skick genom att måla och fylla mekaniskt arbete på det . Detta kommer att öka värdet .
3

Observera samhället . Ett bondesamhälle sannolikt kommer att betala mer för en traktor än en urban gemenskap . Ta detta i beaktande vid värdering av din traktor .
4

Kolla in den officiella Tractor Blue Book . Detta kommer att värdera din traktor ungefär som antika blå böcker värdefulla föremål . Det kommer ge dig en ordentlig intervall för din traktor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112877.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.