Hur vet jag vad Year My Yanmar traktorn?

Yanmar traktorer är kända för sin hållbarhet och förmåga. Dessa traktorer har tillverkats i Japan sedan 1912, men fick endast importeras till USA i slutet av 70-talet. Yanmar slutat sjöfarten till USA någon gång runt 2004 på grund av lagar som antagits om traktorn säkerhet. Hellre än att installera dessa funktioner, beslutade Yanmar att stoppa US shipping. Vissa modeller kommer fortfarande till USA från enskilda köpare som har dem personligen skeppas från Japan, men de flesta Yanmar traktorer i USA är äldre modeller. Saker du behöver
Måttband
Vehicle skala
Visa fler instruktioner
1

Mät längd, bredd och höjd på din traktor. Dessa faktorer kan vara användbart för att identifiera det år din traktor gjordes.
2

Flytta din traktor på ett fordon skala. Vikten på traktorn varierar beroende på modell och detta kan användas för att avgöra vilket år den gjordes. Tänk på att eventuella eftermarknaden tillägg eller icke-standardiserade reparationer kan påverka fordonets vikt. Rust, eller andra problem förknippade med åldern, kan också påverka vikten. Du kommer troligen att behöva matcha den faktiska vikten av din traktor genom att tillnärma tillverkningsindustrin vikt.
3

Obs Om din traktor har två hjul eller fyrhjulsdrift. Vissa modeller tillverkades med tvåhjulsdrift för ett begränsat antal år. Denna information kan hjälpa dig att identifiera din traktor.
4

matchar din traktor specifikationer i förteckningen i de resurser länkarna nedan. De flesta modeller har gjorts för tre eller fyra år sträckor, så detta kan bara berätta det år din traktor inom tre eller fyra år.
5

Titta på fälgar på din traktor och söka efter en fyrsiffrigt nummer. Detta är den dag fälgarna tillverkades. Det fyrsiffriga numret kan vara något liknande 0511. Detta skulle tyda på att fälgarna gjordes den 05/11. Dagen för fälg tillverkningen är inte tidpunkten för traktorns tillverkning, men om fälgar är de ursprungliga som följde med traktorn, är det sannolikt att vara runt samma datum som traktorn tillverkades.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112875.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.