Så här importerar bilar från USA till Nya Zeeland

Ett fordon som importeras från USA till Nya Zeeland måste uppfylla flera säkerhets-och miljökrav. Medan du och din bil inte kan hitta dessa standarder försvagande kräver transport myndigheten i Nya Zeeland även bilar som ska konverteras till högerstyrda fordon, vilket kan visa något mer problematiskt. Om det är omöjligt för dig att lämna bilen bakom, tar tid att uppfylla alla de angivna kraven innan du anlitar en automatisk avlastare för att undvika besvikelse på anländer i Nya Zeeland. Saker du behöver
Bil
Bil titel
EPA utsläpp certifikat
FMVSS plattan
Bränsleförbrukning certifikat
Computer
Telefon
Auto avlastare certifierare
Entry

Visa fler instruktioner
1

Se till att din bil kommer att definieras som en personbil, eller "klass MA." Om du har en motorcykel, SUV, 4x4, minibuss eller buss, är bilen i en annan klass. Nya Zeeland Transportstyrelsen har alla detaljer för att hjälpa dig definiera bilens klass.
2

Vet kraven för inresa. Detta inkluderar möta Nya Zeelands utsläpp och bränsle-standarder konsumtion, passerar en post inspektion, som är en högerstyrd bil och mötet säkerhet och trafiksäkerhet standarder.
3

Kompilera styrker din bil uppfyller kraven. Detta inkluderar titeln att bevisa ägarskap, en EPA intyg verifiera utsläppsnivåer och en amerikanska Federal Motor Vehicle säkerhetsstandarder, som kallas FMVSS, skylt som visar ditt fordon uppfyller frontalkollision och övergripande säkerhetsnormer. Detta är allt pappersarbete som du redan bör ha för din bil.
4

Konvertera din bil till en högerstyrd bil. Eftersom trafikflödet på vänster sida av vägen i Nya Zeeland, till skillnad från till höger i USA, högertrafik av fordonet är avgörande för säkerheten. Om din bil inte kan lätt omvandlas till en högerstyrd bil, kanske du vill överge importen. Undantag från detta krav är listade på Trafikverket webbplats, du kanske vill överväga dessa om du inte kan enkelt konvertera din vänsterstyrd bil Fyll i ett webbformulär på New
5

. Zeeland Transportstyrelsens webbplats för att avgöra om din bil uppfyller normerna bränsleförbrukning. Informationen om din FMVSS plattan är allt du behöver för att fylla i webbformuläret. Webbplatsen ska utfärda ett intyg bränsleförbrukning, som du behöver när du importerar din bil.
6

Hitta ett internationellt företag auto sjöfarten att ta bilen till Nya Zeeland. Auto avlastare annonsera över hela webben, men ringer hamnar på Stilla havet, såsom San Diego, Long Beach eller Los Angeles, kan ge dig en uppfattning om vem som mest erfarna inom sjöfarten bilar till Nya Zeeland. Vissa Nya Zeeland inträde certifierare, t.ex. Automobile Association, är också auto avlastare, vilket kan göra det lättare att slutföra hela processen.
7

boka en tid med en post intygsgivare för när ditt fordon anländer i Nya Zeeland. Transportstyrelsen rekommenderar och ger kontaktinformation för Automobile Association, Vehicle Inspection Nya Zeeland, Vehicle Test Nya Zeeland och säkra fordon Testing Ltd

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112871.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.