Bogsering frågor

Du kanske har en massa frågor om du plötsligt behöver din bil bogseras för en nödsituation eller om bilen bogseras utan din vetskap. Bogsering lagar varierar från land till land så det viktigaste att göra är att kontrollera med din statliga lagar om bogsering. Men det finns allmänna svar på allmänna frågor om bogsering. Vad ska jag göra om en bil är parkerad i min juridiska parkeringsplats eller blockerar min bil?
P Om det finns en bil parkerad i din juridiska parkering plats för en lägenhet eller jobb eller om det finns en bil blockerar din bil genom att vara parkerade olagligt, kommer du vill ta någon form av åtgärd. Vad lagligen kan göras åt detta kommer att variera från land till land. Det bästa du kan göra är att ringa polisen, underrätta myndigheterna om situationen och vänta på rättsliga åtgärder att ske. Du kan också ringa din hyresvärd eller chef om det är en lägenhet parkeringsplats eller en tilldelad eller tillstånd som krävs parkeringsplats för ett företag. Ring inte en bärgningsbil och få bilen bogseras. Beroende på din statens lagar, kan det vara olagligt. Addera Kommer bogsering skada min bil?

Bogsering är inte dåligt för din bil och kommer inte att skada den på något sätt . Enligt Bill Bogsering, bärgningsbilar ta de flesta av gupp och suspensionen skyddar både lastbilen och bilen. Bilar lyfts av däcken och rida på sin egen fjädring, så ingenting är skadat under bogsering processen, enligt Bills bogsering.
Hur tar jag reda på var min bil bogserades om Jag var omedveten om det bogseras?

Det första du bör göra om din bil bogserades utan din vetskap är kolla efter tecken på parkeringen anger bogsering regler. Några av dessa tecken kan inkludera ett nummer att ringa om din bil bogserades. Om det är en lägenhet parkeringsplats du kan ringa hyresvärden och fråga om hon var medveten om att din bil bogserades och i så fall var det bogserades till. Om det också misslyckas eller det var i en parkeringsplats annat än ett hyreshus parkeringsplats, måste du ringa polisen för att ta reda på var din bil bogserades. Polisen fick troligen informerad om bilen och bogsering var rättsliga åtgärder vidtas. Om polisen är omedveten om bogsering, då var det förmodligen gjort olagligt och polisen kommer att ta rätt åtgärder behövs. Addera Vad gör jag om jag hittar en övergiven bil?

p Om du hittat en övergiven bil bör du inte ta det eller ringa en bogsering företag på egen hand. Det bästa man kan göra i denna situation är att ringa polisen först. Även om det övergivna fordonet är i en lägenhet eller business parkeringsplats, ringer polisen är förmodligen den säkraste åtgärd. Du har ingen aning om varför bilen övergavs, som övergav den eller där ägaren av fordonet är. Dessa är alla frågor och funderingar polisen kan ta hand om och kommer att veta hur man ska hantera.
Kan motorcyklar bogseras?

Motorcyklar kan bogseras vid behov. Vissa bogsering företag kommer att bogsera motorcyklar och en del kommer inte. Anledningen till detta är att det finns speciell utrustning som behövs för att säkert dra en motorcykel. Bogsering en motorcykel är ett annat förfarande än bogsering en bil. Om du äger en motorcykel och köra den ofta, är det förmodligen en säker idé att ta reda på vilka bogsera företag i ditt område bogsera motorcyklar och ha rätt säkerhetsutrustning för att göra det.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112855.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.