Specifikationer för en Yokohama AVID S33

Den Yokohama AVID S33 däck tillverkas av japanska-baserade Yokohama Tire Corporation är speciellt utformad för personbilar och minibussar, samt några nybörjar pickup lastbilar, stadsjeepar och fordon crossover. Det har beskrivits som en "all-season" däck som fungerar effektivt i vått, snöigt eller torr terräng. Storlek och vikt

Yokohama AVID S33 väger 25 pounds och är utformad för att passa på 16-tumshjul. Däcket är 225 mm bred, och höjden av däcket från fälgen till slitbanan är 65% av däckets bredd.
Maximal belastning och Inflation Pressure

Den maximala belastningen för däcket klarar är 1,764 pounds. Dess maxtrycket-den högsta "kall" däcktryck som Yokohama utformat däcket att innehålla-har fått betyget till 44 pounds per kvadrattum.
Bana
< p> Yokohama AVID S33 har en 11/32-inch mönsterdjup, som är det vertikala måttet mellan toppen av däckets slitbanegummi till botten av dess djupaste spåren. Slitbanan bredd-avståndet mellan den yttre kanten och den inre kanten av däckets slitbana när köpt ny-är cirka sju inches.
UTQG betyg

Enligt Enhetliga däckkvaliteten Grade Standards (UTQG), en division av det amerikanska National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) dedikerade till att erbjuda information om däckens slitbaneförslitning, dragkraft och kapacitet temperatur har AVID S33 en relativ dragkraft betyget B. Detta baseras på däckets rak linje våt koefficient dragkraft när däck medar över en yta. Dessutom ger UTQG det en medelmåttig klass B temperatur för att motstå ett varvtalsområde på 100-115 mph utan fel.
Pris


och med juni 2010, i Yokohama AVID S33 säljer för $ 105 per däck.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112854.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.