Volkswagen Beetle Motor Performance

Volkswagen Beetle är nu officiellt kallas Volkswagen New Beetle grund av att en stor redesign: dess motor. I stället för att placeras i ryggen, sitter motorn nu upp framför. The New Beetle motor är konstruerad för att utföra enligt bilens status som en ekonomi bil. Motor Design

Volkswagen New Beetle har en 2,5-liters inline femcylindrig motor med motorblock och cylinderhuvuden i gjutjärn och aluminium, respektive. Den har en dubbel överliggande kamaxel konfiguration ventil tåg, med fyra ventiler per cylinder. Motorn har ett 10-liter vattenkylningssystem.
Andra Motorspecifikationer

New Beetle motorn har en borrning och slaglängd på 3,25 x 3,65 inches, en förskjutning av 151 cubic inches och ett kompressionsförhållande på 9,5 till 1. Oljan kapaciteten är sex liter.
Motoreffekt

New Beetle motor genererar 150 hästkrafter vid 5000 varv per minut (RPM). Det producerar också en högst 170 foot-pounds av vridmoment vid 3750 rpm.
Fuel Economy

Med motorn paras med en automatlåda har den nya Beetle en bränsleekonomi på 20 miles per gallon (mpg) i staden och 29 mpg på landsväg. För fordon med manuell växellåda, är bränsleekonomin 20/28 MPG. The New Beetle har en 15-liters bensintank.
Hastighet

toppfart av Volkswagen New Beetle är 125 miles per timme (mph). De med manuella växellådor är bättre på acceleration än sina automatiska motsvarigheter. Det förstnämnda kan gå från 0 till 60 på 8,4 sekunder jämfört med den senare på 8.6 sekunder.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112839.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.