Hur Carve ett namn i en läder Seat

Artfully carving ett namn i fullnarvskinn att göra en plats gör en underbar, personlig, hållbara och funktionella konstverk. Kit finns att göra läder rotade avföring, eller du kan reupholster sätet för en stol du redan har. Saker du behöver
Full-grain remläder, tillskurna sitsstorlek
Vellum eller kalkerpapper
Pencil
Tape
Sponge
Stylus
Swivel läder-förskärare
Läder avfasning Tool Review Läder mallet
Hardwood, marmor, eller solid-yta bänkskivan verktygsyta
Sprayflaska med vatten
Visa fler instruktioner
1

Rita eller spåra bokstäver för namnet på pergament eller kalkerpapper. Ordbehandlingsprogram är mycket praktiskt för att skapa namn mönstret. Skriv in namnet, sedan experimentera med olika typsnitt och storlekar tills du utvecklar en tilltalande design. Trimma pergament eller kalkerpapper runt namnet, 1/2 tum från bokstäver. vika design i hälften vertikalt och horisontellt för att göra referenspunkterna.
2

Blöt baksidan och framsidan av läder med en våt svamp. Vattnet bör penetrera lädret 1/16 till 1/8 av en tum. Titta på sidorna av läder för att kontrollera vatteninträngning. Om lädret är alltför mättad med vatten, måste den få torka och bli åter dämpas innan carving eller Tooling. Läder som är alltför blöt blir grötig och sträcka när Tooling.
3

Placera papperet eller vellum design på lädret. Använd ett par bitar av tejp för att hålla den på plats. Trace utsidorna av bokstäver med en penna eller tråkig penna. Lyft papperet jämna mellanrum för att se till att alla delar av konstruktionen har överförts till lädret. När designen överförs, ta bort mönstret.
4

Placera läder på den hårda bearbetningsytan. Hålla pipan av den vridbara kniven mellan tummen och långfingret och pekfingret i oket ("U" formad vagga på toppen av kniven), placera bladet på lädret, där du vill börja carving. Luta kniven ca 30 grader bort från dig. Genom att trycka ned med pekfingret och styra inriktningen av snittet med tummen och långfingret, dra kniven mot dig själv, längs mönsterlinjerna. 1/16-inch djupa snitt är tillräckliga för de flesta verktyg applikationer. När du når slutet av ett klipp, stoppa och vända lädret innan nästa klipp, så att du alltid drar bladet mot dig själv.
5

Kontrollera om lädret är fortfarande tillräckligt fuktig . Läder som är för torr blir svårt att skära. Använd en sprayflaska för att dämpa lädret. När hela konstruktionen har skurits med vridbar kniv, kan du börja avfasning runt bokstäverna. Den avfasning Verktyget är en liten stång av stål med en kilformad rektangulär ansikte. Genom att trycka ned det område som omger konstruktionen, visas bokstäver höjas, vilket gör bearbetat läder 3-dimensionell.
6

Håll avfasning verktyget vertikalt, med den djupaste delen av ansiktet på den avfasning verktyget i snitt på lädret. Se till avfasning verktyget är positionerat för att trycka ned utsidan av bokstäver. Knacka slutet av avfasning verktyget lätt med en läder klubba som du skjuter verktyget längs snittet. Om du tycker att avfasningen är inte djupt nog, gå över snittet igen. Bevel runt ytterkanter alla bokstäver i din design, vilket gör korrigeringar som du går så faserna är slät och jämn på djupet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112834.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.