Så här importerar bilar från Storbritannien till USA

Importera en bil till USA kan vara en långdragen process, men om följs korrekt, kommer du inte finna det svårt att importera bilen från Storbritannien. Både USA och Storbritannien har strikta säkerhetskrav för fordon som är registrerade i deras länder. Som en vanlig åtgärd, alla fordon som importeras till USA krävs för anpassning till US säkerhet, stötfångare och utsläppsnormer. Saker du behöver
Bil registreringsbevis
Certificate of Permanent Export
avsändarens konossement
Pengar
Visa fler instruktioner
1

Meddela brittiska myndigheterna. Innan du exporterar UK-registrerade bil, måste du informera Driver and Vehicle Licensing Agency som du vill exportera bilen permanent. Förenade kungariket anser fordon tas ut ur landet för mer än 12 månader som permanent exporteras. Fyll i "Anmälan om Permanent Export" i bilens registreringsbevis och skickade det till DVLA. DVLA kommer skicka dig ett intyg om permanent export som en bekräftelse av bilens registreringsnummer. Det är viktigt att behålla resten av certifikat som du kommer att behöva den för att registrera din bil när den anländer i USA
2

ordna frakt. Använd ett välrenommerat internationellt rederi att importera din bil. Det företag du använder kommer att råda dig om var och när bilen anländer i USA och hur man samlar det. Det är viktigt att få ditt intyg om permanent export, för utan den, kan brittiska tulltjänstemän utför kontroller av fordon för eventuella utestående ekonomi, fördröja transport.
3

förtullas. När du bil anländer i USA, kommer det att rensa tullen vid den första porten i posten. Du kommer att bli ombedd att presentera din avsändarens konossement, det kvittot, den brittiska bilmarknaden registreringsbevis och andra underlag du kan ha. Du kommer också att behöva förklara att utsläpps-och säkerhetsnormer för din bil möter de som krävs i USA genom att fylla i ett formulär Environmental Protection Agency 3520-1 och Department of Transportation formulär HS-7, som kan erhållas från deras individuella webbplatser. Fordon som uppfyller amerikanska emissionskrav kommer att ange det på tillverkarens etiketter de bär.
4

skyldighet att betala inträde. Oberoende av fordonets skick som importeras eller dess avsedda ändamål, kommer du vara tvungen att betala skatt på din brittiska bil. Påförs i en takt av 2,5 procent av värdet på din bil. Skyldighet grundar sig på det pris du betalat, om din bil är ny, eller det aktuella marknadspriset. Om du är en återkommande bosatt i USA, kanske du vill använda din tullbefrielse, beräknat på $ 400 per person, mot avgift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112832.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.