DIY Cargo Trailer

Bygga en last trailer kan vara allt från en rolig helg projekt till en månad långa övning i ingenjörskonst. Den viktigaste delen om att bygga en trailer är att bestämma vad du ska använda den till. Behöver avgör trailer typ och storlek, vilket dikterar utgångspunkten och hur mycket det kommer att kosta i tid och pengar. Välja en typ

DIY släp finns i tre grundläggande typer: de specialbyggda från grunden, de som anpassats från befintliga vagnar och de anpassas från lastbilsflak. En repa specialbyggd enhet kommer att vara den mest användbara och mångsidiga, men kommer att vara i särklass dyraste och svåra att konstruera och bygga. Färdiga flak trailers anpassas enkelt för helt sluten användning, men kräver att du köper en befintlig trailer. Truck-säng släp blir det billigast om du råkar ha en gammal säng och ram avsnittet. Flaket släp kan vara mycket stark för sin storlek, och deras sängsidor fungera som en utmärkt utgångspunkt för väggar och ger massor av stöd för taket. Addera Bestämma dina behov

Om du behöver din släpvagn för att dra verktyg eller en hel del mindre föremål, bygga en trailer från grunden kommer att ge dig alla möjligheter du någonsin behöver för förvaring. Bygga det själv ger dig möjlighet att utforma det hela kring en drop-axel, vilket möjliggör ett lågt golv och förenklar lastning och lossning. Om du behöver flytta större bitar av utrustning och inte har för avsikt att köra in och ut ur trailern ofta, då ett ombyggt flak fungerar bäst. Om du behöver flytta en massa små men mycket tung last poster, är det mindre men starkare truck-säng trailer allt du behöver.
Scratch Building

Om du scratch ska bygga en släpvagn, skulle du göra klokt i att köpa en bok med prefabricerade trailer planer och ändra designen för att passa dina behov. Du kan ta en av två vägar för scratch-builts: antingen bygga en mycket stark golv och lätta väggar och tak (som en semi-lastbilens trailer), eller du kan bygga det hela av tunga stål som en enorm bur. Det senare är egentligen inte nödvändigt om du inte vill skydda innehållet från olyckor rollovers och stöld. Bygg om de väger för material som möjligt för att hålla tyngdpunkten låg för god hantering och säkerhet.
Konvertera
p Alla av samma regler gäller för konvertering en befintlig trailer till en låda som att bygga en från grunden. Taket och väggarna är endast så stark som sina fästpunkter, så fastställa en bra grund av tunga stål lager för att stödja väggarna. Du kan överväga att installera en lucka i din vagnens tak, fylla den med genomskinlig plast för att släppa in ljus.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112828.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.