Dodge 1993 Transmission Information

Dodge började livet i 1914, då bröderna John och Horace Dodge vågat utanför cykel och fordonsindustrin del tillverkning och etablerade Dodge Brothers Motor Vehicle Company. Företagets första bil var en touring bil, och vid 1993, hade lineupen vuxit till 14 modeller. Variationer av samma fem sändningarna användes i alla 1993 modeller. Typer

1993 Dodge sändningar kunde hittas i husvagn, Colt, Dakota, Daytona, Dynast, Intrepid, Ran Van, Ram Wagon, Ram Charger, Shadow, Spirit, Stealth, Viper och W150. Var och en hade en unik samling av transmissioner bäst lämpade för modellens utformning
Storlek

1993 Dodge sändningar varierade mellan 3 -. Samt 6-hastigheter. En 3-växlad automatlåda fanns tillgängliga, och det fanns en variant som inkluderade överväxel. Den enda andra automatlåda ingår 4-hastigheter. En 5-växlad manuell växellåda funnit sin väg in i flera av de 1993 Dodge-modeller, och en 6-växlad manuell var utrustad i Viper.
Missuppfattningar

Antalet hastigheter och stil för överföring kan ha sett samma på pappret, men det betydde inte att de var alla samma. En automatisk växellåda i en personbil sedan kunde inriktas drastiskt skiljer sig från en i en lastbil. Transmissioner kan ha samma antal hastigheter, men de får inte vara inriktade identiskt.
Betydelse

Transmissioner användes i 1993 års Dodge för att effektivt överföra kraft från motorn till hjulen på fordonet. Strömmen kan skickas till de främre eller bakre hjulen. Modeller utrustade med all-och fyra-wheel-drive hade makten på alla fyra-hjul.
Varning

1993 Dodge Caravan är känd för att ha måttliga problem med fyrväxlad automatlåda. MSN Autos uppskattar reparationskostnaden för att vara $ 1375 för delar och $ 403 i arbetskraften.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112826.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.