Bobcat Frontlastare Information

Bobcat frontlastare minilastare är fiffiga små fordon för att göra snabba arbete att flytta jord, sten, hugga ved eller bara om någon löst material. Liten och smidig, fungerar Bobcat frontlastaren enkelt i bostäder gårdar eller ens på att bygga golv under uppförande. Mindre än de massiva Caterpillar frontlastare, flytta Bobcat från plats till plats snabbt på ett litet verktyg släpvagn. Nästan vem som helst med ett körkort kan använda den. Vad mer är Bobcat frontlastare lätt hyrs från de flesta industriella butiker leverans av utrustning. Operation

Bobcat frontlastare liknar rida en gräsklippare som omges av en tresidig stål bur med öppen front och tak. Enkla kontroller flytta fordonet framåt, bakåt, vänster och höger. En joystick manövrerar frontlastare och tips skopan. Huruvida Bobcat frontlastaren är utrustad med hjul eller trappsteg (som en liten stridsvagn) gör inget annorlunda med operationen.

Bobcat frontlastare också har extraljus fäst till toppen av förarens buren till fullo belysa arbetsområdet. Detta alternativ gör arbetet under natten mycket säker.
Mekanik

Bobcat frontlastare har bensinmotorer monterade bakom föraren. Körs på vanlig blyfri bensin, kan de arbeta i timmar utan att tanka. Rödlon frontlastaren också är utrustad med en stark hydraulpump och hydraulkretsen driver frontlastaren och hink. Även om inte lika fruktansvärd som en full-size frontlastaren kan Bobcat frontlastare lyfter fortfarande så mycket som 500 kg. med en laddad hink.

Ett inslag av Bobcat frontlastaren annorlunda än en bil är hjulen inte vända för styrning. Istället de vänstra sidohjulen arbeta oberoende av höger. Den Bobcat frontlastaren kan piruett på en pivot för att göra en sväng med hjul på varje sida går åt olika håll, vilket är viktigt att komma ihåg när du använder Bobcat front eftersom operatören måste inse vändradie är mycket liten.


Safety

Operativsystem en Bobcat front betyder säkert ihåg två saker: inte lyfta och bära för mycket i hinken, och alltid titta i alla riktningar när du kör. Den Bobcat frontlastaren skopa är stark och kan lyfta mer än den är utformad för, vilket leder till dålig balans. Den Bobcat frontlastaren kan tippa framåt eller över innan operatören kan sänka skopan. Med sin snabba svarvning kapacitet och en laddad upp hink, alltid se till att vägen är klar att flytta både runt och overhead. Lyft skopan på gården och fastnar den på en lågt hängande gren kan skada hink eller obalans i bilen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112814.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.