Florida Neighborhood Electric Vehicle Lagar

Framtiden har kommit när det gäller att spara fossila bränslen på vägarna. Idag kan du köpa och lagligt köra ett fordon som potentiellt har inget behov av fossila bränslen. En Neighborhood Electric Vehicle (NEV) körs på batteri och ansluts till ett vanligt hem utlopp. Om detta hem drar ström från sol eller vind källor, tekniskt, kräver att fordonet inte fossila bränslen för att köra. Dessa fordon kör inte på motorvägshastigheter, och många av dem ser ut som en miniversion av fullstora bilar och lastbilar. Delstaten Florida tillåter NEVs, men det innebär restriktioner för hur och var de kan verka. Definition

Florida lagen omfattar NEVs i ett avsnitt om "långsamma fordon". Den definierar långsamma fordon som "varje fyrhjuligt elbil vars topphastighet är högre än 20 km /h, men inte större än 25 mph." Lagen gäller användning NEVs på lokala grannskapet vägar, och på stadens gator som ansluter till stora artärer.
Hastighetsgränser

Föraren kan använda NEVs på gator där utstationerade hastighetsgränsen är 35 km /h eller mindre. Den NEV kan dock korsa en gata där hastighetsgränsen är högre, för att få till en tillåten gata. Under 2009 tillståndlawmakers röstade för att låta säsongens leverans personal (från 15 oktober-31 december) använda NEVs i bostadsområden, omfattas av samma hastighetsgräns begränsning.
Förbud

Florida tillåter lokala myndigheter att förbjuda användningen av NEVs på vissa gator i deras jurisdiktion av säkerhetsskäl. Staten Department of Transportation också kan göra samma sak för vägar under dess auktoritet. Addera utrustning

På många sätt, måste en NEV vara utrustad precis som en full-size fordon med all nödvändig säkerhetsutrustning. Florida lag kräver en NEV att ha "strålkastare, bromsljus, blinkers, bakljus, reflexanordningar, bromsar parkeringsplatser, backspeglarna, vindskydd, säkerhetsbälten och fordonets identifikationsnummer."
Registrering

NEV ägare måste registrera sina fordon med Florida Department of Highway Safety och motorfordon. Föraren måste också ha ett giltigt körkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112799.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.