Hur att identifiera ägaren av en licens Tag-nummer

Ibland kan du behöva hitta någon som bygger enbart på hans bilens registreringsnummer. Kanske han bevittnat ett brott eller var inblandad i en bilolycka. Kanske du såg bara honom och trodde att du kände honom, men du kan inte komma ihåg hans namn. Det finns flera sätt att spåra ägaren av en registreringsskylt, beroende på situationen. Du måste förstå innan du börjar söka, dock att inte alla registreringsskyltar kan spåras av allmänheten och att det i vissa situationer, kommer du att få polisen inblandad för att hitta ägaren av en registreringsskylt. Instruktioner
1

anlita en privatdetektiv. Många utredare har kopplingar till lokala eller nationella brottsbekämpande och kan spåra registreringar via deras nät. Eftersom den person du anställer kommer att arbeta för att få dig information, kan du vara säker på att hon kommer att förse dig med kontaktinformation för fordonets ägare så snart den finns tillgänglig.
2

Skriv ner information du har tillgänglig och presentera det för en kontorist på din statens licens register eller motorfordon avdelning. I vissa stater, kan du begära namnet på en person med en viss registreringsskylt Om du var inblandad i en olycka med honom. Ingen stat kan ge dig hans kontaktuppgifter, men med hans namn kommer att göra det lättare att hitta honom.
3

Utför en databassökning. Det finns tjänster på nätet som, för pengarna, utger sig för att kunna spåra ägaren av ett fordon genom hennes registreringsnummer. Du måste betala pengar och gå med dessa tjänster, men de används av många människor för att spåra fordonets ägare. Exempel inkluderar Public People Finder och Abika (se Resurser).
4

Använd ledtrådar du har samlat från registreringsskylt för att göra lite detektivarbete på egen hand. Du vet vad stat fordonet är registrerat i. Du kanske har lagt märke till andra detaljer, också - kanske var det en speciell, begränsad upplaga skylt som berättar om personens intressen. Du kanske kan spåra den person ner genom att ringa företaget eller organisationen tryckt på registreringsskylten. Du kanske också vill återvända till den plats där du såg plåten innan. De flesta människor håller generella rutiner, och du kommer att hitta den personen igen om du är flitig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112792.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.