Hur Justera lufttrycket på en sprutpistol

En sprutpistol och luft kompressor alternativ försörjning för professionell målning resultat på bilar, båtar, motorcyklar och för hus. Luften justeringar ger formen på sprutmönstret från ett cirkulärt mönster på en plan brett mönster. Göra stegvisa förändringar till luft att måla förhållandet i en sprutpistol möjliggör exakta justeringar för att uppnå nödvändiga resultat. Instruktioner
en

Justera fläktstyrning på sidan av sprutpistolen. Vrid fläkten medurs för att skapa en rund, rund sprutbild. Stängning av fläktstyrning på detta sätt begränsar luftflödet i hornen på luftmunstycket som blandas med färgen.
2

Vrid fläkten motsols för att skapa platta spolmönster. Öppna fläktstyrning i denna process ger mer luft genom hornen i luftlocket att leverera färgen med extra luft för en flat sprutbild.
3

Stäng fläktkontroll helt begränsa alla luftflödet i pistolen och vrid moturs stegvis för att öppna den. Tryck på avtryckaren på pistolen och måla på en liten skrot av virke, plast eller något annat föremål för att testa mönstret. Gör nödvändiga justeringar för att ge önskad sprutbild.
4

Justera luft mikrometer på baksidan av pistolen. Det är på baksidan av luftpistol närmast handtaget och är den största justeringen ratten med en utskjutande rektangulärt metallstycke i centrum. Ta tag i mitten och vrid medurs för att lägga lufttrycket till pistolen tips för mer luftvolym i målning.
5

Vrid mitten av luft mikrometer moturs för att minska lufttrycket till luft och färg mix för en mindre sprutbild.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112754.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.