Hur man öppnar en bildörr med nycklarna inlåsta

Låsa dina nycklar i bilen är en stor olägenhet. Det är också ett allvarligt problem om du är i en obekant plats och behöver komma hem snabbt. För att öppna bildörren, måste du få tillgång till det inre. Dörren själv måste bändas tillbaka för att driva de elektriska lås. Processen är måttligt utmanande och kan ta allt från 15 minuter till en timme eller mer. Saker du behöver
skruvmejsel
Rags
Shim (tunt trä, plast eller metall) katalog Lång metalltråd
Visa fler instruktioner
1 < p> Placera en trasa på toppen av dörren i det övre hörnet längst bort från dörrhandtaget. Detta är den enklaste delen av dörren för att bända upp eftersom det är längre bort från dörren spärren.
2

in en skruvmejsel i mellan dörren och dörrkarmen på bilen, och på toppen av trasan. Se till att skruvmejseln är på toppen av trasan, annars kan du skada fordonet.
3

Bänd öppna dörren ungefär en halv tum, genom att trycka skruvmejseln handtaget nedåt. Sätt ett mellanlägg mellan dörren och bilen dörrkarmen för att hålla dörren öppen. Ett tunt stycke av trä ombord eller små metallrör fungerar bäst. Vira underläggsplattan bit i en annan trasa innan du sätter den på plats för att skydda bilens lack.
4

in en lång metalltråd (t.ex. en ovikt klädhängare) in i bilen via sprickan mellan den dörren och dörrkarmen. Manövrera staven mot dörren låsknappen och sedan trycka på knappen med staven.
5

Avlägsna metallstång från bilen och sedan långsamt öppna dörren för att ta bort mellanlägget. Det kommer att falla på sin plats när dörren är öppen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112752.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.