Hur du ansluter en Fisher snöplog

Om du bor i ett område där det är konstant snöfall under hela året, så har du din egen snöplog. Fisher snöplogar är bland de plogar tillgängliga. Fisher Engineering skapade patenterade Minute 2 Mount plogsystemet snö. Det är lätt att ansluta din Fisher snöplog till din lastbil. Du behöver inte några speciella verktyg, så att du kan ansluta och koppla din Fisher plog någonstans. Instruktioner
1

Dra tillbaka förbindningssprinten av snöplogen. Hitta handtaget sitter på framsidan av plogen s ram, bakom bladet. Sänk handtaget stift frisättning från upprätt läge tills den är helt horisontell. Denna rörelse kommer att orsaka stiftet att dra ut.
2

Advance trucken i fästet armar. De pushplates på fordonet kommer att engagera fastsättningsmekanism i armarna. Kör mycket sakta när du gör detta, eftersom endast en liten mängd tryck behövs.
3

Höj stiftet frigöringshandtaget tillbaka till upprätt läge. Stå framför plogbladet och når in mellan bladet och fordonet för att höja handtaget.
4

Lyft huvudbonader uppåt och mot trucken. Detta är den triangelformade redskap på toppen av ramen, precis under strålkastaren fästet. De Kopplingsstiften kommer att införas i de pushplates när huvudbonader i slås upp.
5

Lokalisera jack låset. Det är precis till höger om den upprättstående stift släpp handtaget. Ta tag i låset och dra utåt. Stiftet frigöringshandtaget rör sig sedan in i armarna stickning av ramen. Detta gäller då handtaget på plats eller vad som kallas ett stopp.
6

Höj domkraften helt. Håll domkraften låset i ena handen och, med den andra handen, dra upp domkraften handtaget. Domkraften Handtaget är tunn metall handtaget till vänster om stift släpp handtaget.
7

Tryck jack låset inåt för att sätta tillbaka den på sin plats.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112747.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.