Hur man gör ett 36 Volt Golfvagn Snabbare

Elektriska golfvagnar har blivit en stöttepelare på golfbanor runt om i landet, och har blivit mer populärt på storgodsen, gallerior och parker liksom. Den 36-volts golfvagn är den vanligaste, tillsammans med den 48-volts, men kanske inte är tillräckligt snabb för vissa användare. Oavsett om du är på kurs eller inte, det finns vissa steg som du kan vidta för att göra din golfbil snabbare, vare sig av lite eller mycket. Instruktioner
1

Ta bort alla onödiga tillsatser, ställningar eller delar på din golfbil. Club rack, tak, vindskydd, dekorationer eller ytterligare platser kan göra din kundvagn tyngre och långsammare.
2

Ström-tvätta din varukorg. Använd en slang och tvål för att skrubba all smuts och sot från din kundvagn som saktar ner det och får det att gå för mindre än dess mest effektiva sätt.
3

Kontrollera axelns under tändningen pedalen. Kontrollera att det inte finns en vev som hindrar dig från att trycka pedalen hela vägen till golvet. Om det finns, ta bort den med en skruvmejsel och en skiftnyckel.
4

Sätt större däck på vagnen. Större däck gör att de 36 volt för att fungera på samma effekt men täcka mer mark, eftersom den större yta av däcken täcker mer mark.
5

Byt ut gamla eller utslitna delar som är vilket vagnen att röra sig långsammare än det borde. Dessa delar kan omfatta redskap, pedaler eller bitar i elmotorn.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112744.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.