Hur man väljer en madrass för en Van

Oavsett om du bara vill ha en billig camper-typ känsla för din bilsemester eller vill återuppleva 1960-talet "fri kärlek" eran, sätta en madrass på din van är inte så svårt som du kanske tror. Med lite forskning och mäta en van kan göras till en rörlig sovrum och är perfekt för camping resa eller ens en tailgateparty. Saker du behöver
Van
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Mät baksidan av din van och det område som du vill madrassen till vara. Om du har andra objekt i dig van, såsom en böna väska eller fiskespön, endast mäta det område där din madrass kommer att placeras. Mät längden och bredden på området med hjälp av måttband.
2 Kontrollera noggrant madrasser.

Besök din lokala madrass lagrar och jämför känslan av olika typer av madrasser. Prova ner madrasser, madrasser skum, minne skum madrasser, innerspring madrasser och prova olika pris punkter av varje, eftersom de material som kunde vara bättre eller sämre beroende på priset. Ta del av priserna innan de lämnar med en idé om vilken typ av madrass du vill för din van.
3 Kontrollera webbutiker för billiga och bredare alternativ.

Kontrollera olika återförsäljare online för en liknande version av madrassen typ du gillade bäst. Webbplatser som Amazon, överlager, Buy och andra bara online återförsäljare kan ha ett billigare alternativ av samma kvalitet. Jämför priser på många återförsäljare innan du hittar ett par som passar just dina behov.
4 Kontrollera garantiinformation.

Jämför de slutliga alternativen genom att titta på den detaljerade informationen. Se till att mätningarna fungerar för din van eller att madrassen är lätt ändras (en madrass kan lätt klippas till rätt storlek, till exempel). Kolla in den garanti eller returrätt oavsett madrass du kan köpa, som en van madrass kan få mer slitage än en madrass i ett sovrum.
5 Din van kan nu slå läger med husvagnar med stolthet.

Köp madrassen från online-återförsäljare i ditt val eller från madrassen butiken. Vid leverans, sätta en madrass på din van omedelbart. Ju snabbare du inser att det finns ett problem, desto lättare blir det att lämna tillbaka den. Kontrollera för fel och se till att din madrass passar och fungerar med din van.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112743.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.