Mercedes kroppstyper

tyska biltillverkaren Mercedes har tillverkat bilar sedan 1880-talet. För mer än ett århundrade, har Mercedes-Benz bilar varit bland de finaste och mer önskvärt i världen. Som fordonsteknik och design trender har utvecklats, har Mercedes erbjudit bilar med ett brett spektrum av olika organ stilar. Sedan

Några av de vanligaste och mest kända Mercedes modeller har varit traditionella sedaner. Dessa bilar är oftast stora och har en gedigen bifogade tak, frontmonterade motorer, fyra dörrar med två rader av sittplatser och en sluten bakre bålen.

Som av 2010, tillverkar Mercedes sedans i sin C-klass och E -klassen.
Coupe

Mercedes har även producerat två-och fyrdörrars kupéer under hela sin historia. Kupéer är mindre än sedaner och hardtop funktionen, slutna trunkar och en eller två rader med sittplatser. Medan den vanligaste coupe konfigurationen är två dörrar, modeller som 2010 CLS-klass är märkta som fyrdörrars kupéer med Mercedes, sparka bakut den traditionella amerikanska trenden endast tillämpa coupe namn till två-dörrars bilar.

Gullwing och sax dörrar kupéer som SL-serien är bland de mest utmärkande Mercedes design, vilket gör dem värdefulla samlarobjekt.
Roadster

Mercedes är också känd för sina sport roadsters. Dessa fordon har två säten, en kraftfull motor och en konvertibel topp. Roadsters kan använda en infällbar hardtop eller en hopfällbar tyg topp.

För sin 2010 års modell lineupen, producerade Mercedes SL-och SLK-klass roadsters. Addera SUV

Mercedes började producera ett komplett sortiment av personbilar stadsjeepar i 1990-talet som populariteten av kroppen stilen växte. Dessa fordon är byggda på ett lastbilsflak och har terrängegenskaper som hög markfrigång, fyrhjulsdrift och tillbehör som hasplåtar.

Mercedes 2010 SUV linje Inkluderar G-, GL-, GLK- och M-klasser.
lastbilar

Mercedes också har en lång och anrik historia att producera lastbilar och andra arbetsfordon. Jordbrukstraktorer och bussar med Mercedes moniker är inte ovanliga i hela Europa. En av de mest berömda Mercedes lastbilar är den specialbyggda "Popemobile," som är känd för att bära påven eller andra viktiga personer i det offentliga, skyddade bakom pansarplåt och skottsäkert glas hölje.
Limousiner

Mercedes tillverkar också en rad anpassade limousiner. Dessa fordon är baserade på en av bolagets sedaner, med en sträckt ram och ytterligare paneler kroppen att ge mer längd. Mercedes limousiner finns också med säkerhetspaket som lägger pansarplåt, run-flat däck och andra säkerhetsåtgärder för att bära statschefer eller andra VIP. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112715.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.