Hur man identifierar en Jeep Cherokee Rear End

Jeep Cherokee är en robust bil som kombinerar en smula invändig komfort med möjlighet att klättra branta stigar och grov terräng. Att kunna upptäcka en Jeep Cherokee är användbart när du handlar för en ny bil eller när man försöker avgöra märke av en bil på vägen. Identifiera en Cherokee bakre ände är också användbart när du söker efter en förlorad människa som kanske har kört nämnda fordon. Saker du behöver
illustrerad guide till Jeep Cherokee.
Visa fler instruktioner
1

Notera silhuetten av den bakre delen av fordonet. En Cherokee topp är nästan sågat bort och smalnar bara en liten bit från den bredaste delen av SUV: s platta sidor. En nästan fyrkantig bakre siluett är en Jeep Cherokee varumärke.
2

Undersök bakljusen. En Jeep Cherokee bakljus har en distinkt, rektangulär form. Den vita omvända ljus ligger mellan två röda bakljus - de bromsljus och parkering eller varselljus. Titta från direkt bakom fordonet att notera den parallella egenskapen av lamporna när de sitter, kvadratur ramen från stötfångare till bakre vindrutan.
3

Lokalisera avsnittet registreringsskylt i nedre centrum av den bakre luckan. Precis ovanför detta avsnitt på en Jeep Cherokee är en tjock, silver-tonad bar som sträcker sig horisontellt över mitten av luckan. Meddelande om Jeep Cherokee, sade Jeep logotypen skriven i silver standard bokstäver på mitten av baren.
4

Visa stötfångaren. Notera den sluttande mode av hörnen på den bakre stötfångaren när den planar ut till en rak kant. Se gummit beläggning som skyddar den övre ytan av stötfångaren från slitage. Titta under mitten av stötfångaren för att identifiera den kvadrerade spärren för bogsering.
5

Notera om det finns en pakethållare på taket. Titta över den nästan lodräta bakrutan för att se standarden pakethållare på taket, om det är en Jeep Cherokee. Se den tunna tråd antenn som är placerad nära den bakre delen av Jeep Cherokee tak. Tillkännagivande om alternativet för en soltak har valts. Den Cherokee takluckan fälls tillbaka till ett fläkt-, ruggig sätt som är synlig bakifrån.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112699.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.