Hur man identifierar en GM Rear End

General Motors har levererat världen med kvalitet dynamiska fordon sedan 1910. Många av de älskade, mest igenkännbara modeller av nationen faller under de tre varumärkena GM. Buick, GMC och Chevrolet vägen i modern teknik, komfort och entusiasm, vilket gör det underhållande och roligt när identifiera dessa fordon. Saker du behöver
Pictorial guide till GM fordon
Visa fler instruktioner
1

Undersök bakljusen av GM modell bilar och lastbilar. GMC Sierra har lång, smärt bakljus som är formade med böjda yttre hörn. Buick Lacrosse har skarpt utformade bakljus som är formade som huvor ögon med kontrasterande hörn och rak, platt inramning.
2

Erkänn de subtila skillnaderna i de bakre stötfångare i vissa GM-modeller. Chevrolet Equinox, till exempel, har en bakre stötfångaren som inte bara är dubbelt så tjock som standard stötfångare, den också sträcker sig upp för att ansluta med basen av bakljusen. GMC Acadia är likartad, men stötfångaren smälter in helt med karmen arbete och bakluckan.
3

Observera hur hela baksidan smälter sömlöst med de andra yttre egenskaper. Se hur Buick Lucerne baklyktor sitter hela bålen och hörnet kanten av kroppen ram i en slim-line tår droppe mode. Lägg också märke till hur den raka kanten av Chevy Corvette bakre stötfångaren stiger för att möta vindrutan på en brant vinklad läpp.
4

Identifiera logotypen som skiljer ett fordon från ett annat. Buick Symbolen är en nedåtgående, tre-sköld design som är innesluten i en silver cirkel. Varje sköld är smal och innehåller en enda, diagonal remsa i mitten. Den T-liknande design av Chevy logotypen betecknas med de lutande vertikala kanter centrum korset. Den GMC emblemet är känd för sin enkla röda blocket bokstäver av standarden GMC namn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112697.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.