Typer av fingerlingar för släp

En tapp är en ledad käke som sluter runt kulan eller rund ring kallas en Lunette. Fingerlingar finns i olika storlekar beroende på vilken släpvagnsvikt på släpvagnen. Tappen måste upprätthållas och i gott skick för säker användning. Använda rätt tappen för en fiberkabel är viktigt av säkerhetsskäl, inte använder en tapp avsedd för bogsering av en liten släpvagn för att dra en tung lastbil, kan tappen sönder. Tapp Hitches

Tunga dragfordon kräver en stark skumt att stödja vikten. Tapp missöden är formad som en gigantisk hänglås, stängning runt bollen för skumt fäst vid fordonet. Jordbruks-och tung utrustning program är idealiska för en vantskruv av denna typ eftersom de tillåter bogsering av vikter är större än 10.000 pounds. Trailern eller utrustning som bogseras sänks över den nedre halvan av vantskruv, medan toppen stiger då låser objektet till vantskruv på samma sätt som ett hänglås lås.

pintle krok och bollen är tillgänglig för bogsering som väger 16,000 pounds och större. Tappen är en C-form som stänger över en stålkula. Slingan från släpet eller objektet som bogseras fast på bollen. Tappen stänger ner på bollen och fäster slinga dragna objektet.
Roterande fingerlingar

Bogsering fingerlingar som roterar möjliggöra objektet bogseras att flytta och gunga utan att betona antingen dragfordonet eller bogserat föremål. Stilen tapp fungerar bra för off-road och militära användningsområden. På vägen kan tappen låsas på plats och är fortfarande stel. Den roterande bogsering tapp är utformad speciellt för militära och industriella användningsområden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112696.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.