Hur Hyr Truck & Car Trailers

Hyra en bil eller lastbil släp är inte svårt, men planeringen säkerställer att biluthyraren har den utrustning som krävs på önskat datum. Edmunds.com rekommenderar alltid frågar om ett företags avbokningsregler vid bokning, så planerna kan ändras utan påföljd, om det behövs. Läs hyreskontraktet noga och vet den angivna avkastningen tiden. Vissa företag införa en rejäl sent avgift för hyra utrustning. Saker du behöver
Försäkringsskydd
Dragkrok
Visa fler instruktioner
1

Kontakta din bil eller lastbil försäkringsbolag innan du hyr en bil släpvagn. Fråga om din försäkring täcker bilagor som en släpvagn. Om den inte gör det, överväga att köpa försäkring via biluthyraren
2

en dragkrok behövs,. Det ser ut som en L-form och pinnar från en bils stötfångare utåt, sedan upp parallellt med marken . Utan problem, kommer man att behöva köpas och installeras innan hyran datum eller hyra en släpvagn eller stor lastbil istället.
3

Kontakta flera biluthyrningsfirmor som erbjuder trailers (se Resurser). Fråga om de har trailers för behövde datum, vilken storlek trailers de har och vad deras priser är. Få flera beräkningar för att kunna välja den bästa hastigheten. Början eller slutet av månaden är de mest trafikerade hyra tider, ring fyra till sex veckor innan den utrustning behövs. För mid-månaders hyra, ska ringa en vecka innan släpet behövs vara OK.
4

Välj en hyra baserad på pris och bekvämlighet. Betala en deposition för att hålla släpet reservationen. Se till att alla villkoren i hyran politiken förstås, inklusive släpvagn upphämtning och avlämning, utrustning avgifter skador och lämplig användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112695.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.