Minsta bilar tillverkade till Drive

Små bilar har funnits sedan införandet av bil, men efter ökningen av gaspriserna känt av så många under början och mitten av 2000-talet, små bilar blev mer och mer vanligt på grund av deras bränsle effektivitet. De har blivit ett populärt alternativ till stadsjeepar, lastbilar och även normalstora sedaner och kupéer. Ingenjörer har lagt stora idéer att arbeta för att göra några av de minsta bilarna i världen. Populära massproducerade Små Bilar Till Salu

BMW, väckte Fiat och MINI alla äldre konstruktioner tillbaka till bordet i början av 2000-talet för att bryta in i den lilla bilmarknaden. Enligt businessweek.com, BMW Isetta, Fiats 500 och Mini Cooper är de minsta bilarna som gjorts av dessa tillverkare, men andra bilföretag snabbt komma in i spelet och hoppas att producera bilar värda export utanför sitt eget land.


rekord Små Bilar Till Salu

Commuter Cars, får Lumeneo och Elbil Norge inte vara välkända namn i bilvärlden, har dessa spirande eller mindre kända internationella biltillverkare byggt några av världens minsta bilar. Commuter Cars Tango hämtar en $ 121.000 prislapp, har två elmotorer som driver alla fyra hjulen och är 5 inches smalare än de flesta motorcyklar, enligt businessinsider.com. Den Lumeneo Smera och Elbil Norge Buddy Cab är båda fullt elbilar mindre än Tango, men finns bara i Frankrike och Norge, resp.
Minsta bilen som någonsin gjorts

Medan vissa big-name tillverkare har precis börjat bryta sig in i den lilla bilmarknaden, har världens minsta bil producerad decennier sedan. The Peel P50, tillverkad i Isle of Man utanför den engelska kusten, infördes i början av 60-talet. Enligt Diseno-art.com, mäter bilen på bara 135 cm lång och 99 cm bred. Den har tre växlar och en "omvänd handtag" som gör att bilen ska plockas och drog baklänges.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112694.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.