Hur Hyr en van för en rullstol

Många stora biluthyrningsfirmor har kapitel i hela landet med agenter vars heltidsjobb är att hyra handtag rullstolsanpassade skåpbilar och andra fordon. För att undvika att resa stress, planera i förväg och hitta rullstolsanpassade boende och restauranger. Rullstol van uthyrningsfirmor har flexibla villkor, så att du kan hyra för en dag eller en vecka. Saker du behöver
Telefon
Automotive försäkring
Visa fler instruktioner
1

planera din resa i förväg. Detta är det bästa sättet att se till att du får en tillgänglig van för den tid du behöver. Gå över din resa planer och uppskatta hur länge du behöver hyra van för. Är det för en eftermiddag eller behöver du den natten? Vill du hyra van för en vecka?
2

Call företag som specialiserat sig på tillgänglig van hyror (se Resurser). Vissa företag kommer att leverera van till ditt hus, din verksamhet eller till flygplatsen där du anländer. Fråga varje företag vad deras aktuella priser och politik leveranstider är, och om de har skåpbilar tillgängliga under din tid.
3

Kontrollera rikstäckande biluthyrningsföretag (se Resurser). Den Oklahoma Department of Rehabilitation Services tillhandahåller en lista över de största biluthyrningsföretag som tillhandahåller tjänster för rullstolsburna. Stora biluthyrningsföretag kommer att kräva förhandsbesked av dina behov, eftersom de inte handlar med rullstolsburna kunder varje dag. Om du inte kan hitta en rullstol van nära dig, kan detta vara en bra lösning.
4

Kontakta ditt försäkringsbolag och kontrollera om du har hyrbil täckning. Om inte, kommer du behöva köpa det här. Mest rullstol van hyra företag kommer inte erbjuda dig försäkringsskydd.
5

Boka en rullstol van hyra från en av de stora biluthyrningsföretag eller ett företag specialiserat på rullstol van uthyrning. Välj ett företag som erbjuder rimliga priser för den tid du behöver för van, och en som erbjuder en bekväm leverans alternativ. Slutför din hyra arrangemang och betala depositionen med ett kreditkort för att hålla din hyra.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112690.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.