Hur man gör en elektrisk Club Car Golf Cart Go Faster

Golfbilar används ska endast ses på golfbanor och klubbar landet. De brukade vara allt gasdriven och ganska långsamt. Idag, däremot, är klubbens bilar blir allt elektriskt och är gemensamma för stora egendomar, nöjesparker, gallerior och en mängd andra platser. Även om du inte kan justera regulatorn på en elektrisk vagn, det finns åtgärder du kan vidta för att göra din elektriska klubb bil kör snabbare, vare sig på kursen eller stänga av det. Saker du behöver
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Använd en såplösning för att tvätta vagnen, inklusive däcken. Var noga med att avlägsna all smuts och skräp mellan hjulen. Detta gör att din vagn för att köra snabbare med mindre störningar.
2

Ta bort sätet för din vagn och vara säker på att alla interna kablar är anslutna ordentligt och säkert så att de kör och arbetar på deras mest optimala.
3

Kontrollera att inga anslutningar begränsar förflyttning av gaspedalen. Det kan finnas en extra nivå som hindrar pedalen från att vara deprimerad hela vägen, vilket kan tas bort med en skiftnyckel.
4

Kontrollera att däcken är fyllda till sin mest optimal nivå. Dessa kan fyllas vid en bensinstation som din bil.
5

Ta bort eventuella extra tillbehör, ställningar, klubbar eller onödiga saker för att minska vikten på vagnen och låt det gå snabbare.

6

Byt dina däck med större. Detta gör att samma antal varv per minut för att täcka mer mark, som de större däcken kommer att flytta vagnen snabbare.
7

Byt motorn med en kraftigare en för en betydande hastighetsökning. Detta är bäst till en professionell mekaniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112686.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.