Hur man gör en clownbil

En clown hela föreställningen ska vara rolig och underhållande. Det börjar med den bil som en clown kommer in som ett sätt att få publikens uppmärksamhet. Clown bilar har länge varit häftklamrar i en cirkus. År 1947 var en gjord för Ringling Brothers och Barnum & Bailey Circus. Utseendet av en clown bil ska få dig att skratta. Det bör vara liten, obekväm för de ombordvarande och iögonfallande. Använd din fantasi för att göra en clown bil hemma. Saker du behöver
Bil
Pencil
skissblock
Wash hink
disktrasa
Handduk
Dekorationer
Kartong
Silvertejp
Självhäftande

Visa fler instruktioner
1

Välj din bil. Clown bilar är kompakta, såsom en Mini Cooper, smart bil, Chevrolet Aveo, Ford Fiesta eller Volkswagen Beetle. Tanken är att packa så många clowner som möjligt --- med armar, ben och huvuden sticker ut fönstren och takluckan --- i en bil. Dessutom, kan du ge golfvagnar eller kraftiga Barnfordon nytt liv som en clown bil. Det skulle inte vara roligt eller underhållande att se en grupp clowner anländer i en fullstor bil, t.ex. en Lincoln Town Car, en Cadillac DTS, eller ett stort sport-utility vehicle, på grund av det tillräckligt med utrymme dessa bilar ger.
2

Tvätta och torka bilen. Använd en kraftfull vattenslang för att tvätta bort smuts och skräp från bilen. Torka bilen med mjuk frotté eller en speciell torkning handduk. Tape, smycken och andra accessoarer kommer inte hålla sig till en smutsig bil.
3

Skiss ut en design. Ett roligt tema bör fortsätta med din design. Oroa dig inte om färgerna inte matchar eller proportionerna är avstängda. Du vill ha en bil som kommer att locka någons ögon och få dem pekar sina fingrar i din riktning.
4

rekvisita. Du kan göra stora fenor av kartong för att förvandla din bil till en fisk. Påsar av plast actionfigurer kommer hjälpa till att förmedla en actionhjälte eller militärt tema. Klipp ut cirklar av konstruktion papper av två olika färger för ett prickigt tema. Låt fantasin flöda.
5

Dekorera bilen. Applicera din rekvisita till bilen med silvertejp, superlim eller annat starkt lim. Färg silvertejp med sprayfärg så att den matchar bilen.
6

Låt bilen torka. Ge din clown bil en dag eller två för att ordentligt torka. Förvara den i ett väl ventilerat garage eller lagringsenhet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112679.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.