Miata frågor

Den Miata är en liten sportbil som produceras av japanska biltillverkaren Mazda sedan 1990. För mer än 20 år, har det varit en populär modell i USA, genomgår flera betydande omdesign och tjäna beröm från ägare och fordonsindustrin kritiker. Flera viktiga faktorer gör Miata speciell. När var den uppdaterad?

Mazda först introducerade Miata för 1990 års modell. Den första generationen varade fram till 1998, då den ersattes av en ny modell med fasta strålkastare och en mer kraftfull motor. Den senaste uppdateringen kom 2006, då en tredje generationens Miata, omväxlande kallas MX-5, debuterade. Mellan stora uppdateringar, har Mazda lagt ständigt nya funktioner och förbättringar till Miata, tillsammans med att erbjuda sakkunnig upplaga paket och eftermarknaden tillbehör. Addera Vad är dess layout?

Miata är en traditionell roadster med en frontmonterad motor och bakhjulsdrift layout. Alla modeller använder en inline-4 cylindrig bensinmotor. Motorn är monterad i längdled, parallellt med längden av bilen. Den Miata har också två säten och en konvertibel topp. I alla modeller är toppen stuvade direkt bakom sätena och framför en liten baklucka. Mazda har sålt några Miatas med en pakethållare på bakluckan för att öka lagringskapaciteten.
Vilka versioner finns tillgängliga?

Under åren har Mazda sålde Miata i flera olika utföranden, däribland grundläggande Club Spec, lyx-orienterad Touring och resultatorienterade Sport. Den andra generationens Miata kom också i en Mazda hastighet variant med en mer kraftfull motor och andra funktioner sport. Som av 2010 års modell, kan köparna välja mellan MX-5 Miata och MX-5 Miata med en makt infällbar hardtop. Varje kan beställas i Touring eller Grand Touring trim, och den mjuka toppen Miata kan också haft i idrott trim. Addera vad kostar det?

Varje trim nivå av Miata har en annan utropspris, med tillval och tillbehör som leder många faktiska produktionsmodeller att kosta mellan $ 1000 och $ 3000 mer. Som av 2010, var MX-5 Miata Sport lägsta från modellen börjar på $ 23,560. MX-5 Miata med en makt infällbar hardtop i Grand Touring trim började runt $ 29.000. Begagnade Miatas sälja för en rad olika priser beroende på ålder, skick och funktioner. Addera Vad är dess rykte?

Miata har fått mycket beröm av storheter som The Auto Channel och Edmunds för dess prestanda och lågt pris. Drivrutiner och kritiker har varit imponerad av makt, hantering och styling av varje generation. Sportbil entusiaster citerar också det faktum att bilen har stannat trogna sina sportbil rötter, vägrar att lägga komfort bekvämligheter eller erbjuda en billig, lägre prestanda version som vissa andra biltillverkare har att öka försäljningen.

vissa förare, avsaknaden av ett stort lagringsutrymme eller ett baksäte gör Miata opraktiskt. Men för förare letar efter en bil som är rolig att köra och rimligt prissatt, är Miata ett lockande alternativ.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112667.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.