Hur till Spår Automobile VIN Numbers

Varje bil har en unik 17-tecken Vehicle Identification Number (VIN) som identifierar det, från bilfabrik till skroten. Tillverkarna använder vins att spåra återkallelser och garantianspråk, polisen för att spåra stulna fordon och så vidare. Beroende på tillverkare, är antalet postat eller ingraverat i fordonet i en mängd olika platser, till exempel på rattstången, instrumentbrädan eller förardörren. Du kan spåra en VIN via webbsajter, din lokala avdelning av motorfordon eller tjänster av en privatdetektiv. Instruktioner
1

Hitta VIN. Om du inte vet VIN du spårar för ett visst fordon, slå upp det i dokumentationen från tillverkaren, kontakta tillverkaren och ge fabrikat, modell och år för fordonet, och begära att placeringen av VIN-nummer, eller leta upp det på försäkringen eller registrering för fordonet.
2

Spåra VIN via en online-tjänst. En sådan tjänst är CARFAX, en avgift baserad, rikstäckande fordon historia databas där du kan köpa någon rapport fordon historia genom dess VIN. Dessa rapporter omfattar skador rapporter till fordon, titel Historia, ägare, register service och mer.
3

Spåra VIN genom Department of Motor Vehicles (DMV). För en avgift, kan ditt tillstånd DMV förse dig med chaufför historia, haverier och mer baserad på VIN av ett fordon som du äger. I vissa stater kan du spåra alla VIN så länge du har ett giltigt skäl. Avgifter och förfaranden skiljer sig från stat till stat.
4

anlita en privatdetektiv. En utredare kan kontrollera andra resurser, inklusive proprietära databaser, för att spåra VIN-nummer. För att hitta en erfaren utredare, kontakta din statliga professionell privatdetektiv association.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112662.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.