Vad är elektriska drivna bilar ?

Eldrivna bilar har varit att få en hel del uppmärksamhet som bränsle och miljömässiga frågor uppstår . Det är viktigt att förstå precis vad exakt en eldrivna bil är . Funktioner

Eldrivna bilar använder en elektrisk motor som kan köras på laddningsbara batterier . Detta eliminerar behovet av någon typ av bränsle , som kan minska driftskostnaderna.
Effektivitet

Elektriska motorer är mycket mer effektiva än förbränningsmotorer. De omvandlar 75 procent av den energi som produceras av batterierna för att göra hjulen tur .
Föroreningar

Eldrivna bilar producerar nästan ingen form av förorening . Förbränningsmotorer producerar en uppsjö av föroreningar som gör sin väg i luften när de sprids från avgasröret . Elektriska fordon släpper ut någonting från sina slutrör .
Fördelar

Elektriska fordon är mycket lättare att underhålla än är bilar med förbränningsmotor . De är också mycket tystare , och kör mycket smidigare .
Överväganden

Eldrivna bilar bara kan färdas 100 till 200 miles per laddning . Batteriet på en eldrivna bil är mycket skrymmande , dyra att ersätta , och tar fyra till åtta timmar att ladda fullt .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112658.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.