Icke-hybridbilar med bästa Gas Mätarställning

bränslesnåla fordon vettigt för en rad olika skäl. En bil som förbrukar mindre gas inte bara behandlas frågor om miljön och beroendet av utländsk olja, men även avlastar av höga bränslekostnader på din plånbok. Om, av någon anledning, behöver du inte vill köpa en hybrid, det finns många bränslesnåla, gasdrivna fordon på marknaden som du kan välja. Följande lista omfattar 2009 till 2010 modeller som rankas mest bränslesnåla. Mest effektiva tvåsitsiga, Subcompact och Minicompact Fordon Till Salu

smart fortwo, som namnet antyder, är en tvåsitsig som sysselsätter ett 70-hästkrafter, 1.0L motor. Med en 5-växlad automatisk transmission, smart fortwo genomsnitt 33 mpg i staden och 41 mpg på landsväg. Både cabriolet och coupé har samma bränsle rating. Den ForTwo kräver användning av premium bensin.

Toyota Yaris är en subcompact fordon som drivs av en 106-hästkrafter, 1.5L motor. Den kan köpas med antingen en 4-växlad automatisk eller en 5-växlad manuell växellåda, både med överväxel. Testad med manuell växellåda, genomsnitt Yaris ett bränsle betyg av 29 mpg vid stadskörning och 36 mpg på landsväg.

Mest bränslesnåla MINI Cooper är den modell som körs på en 118-hk, 1.6L motor, med en 6-växlad med O /D manuell växellåda. MINI Cooper genomsnitt 28 mpg i staden och 37 mpg på landsväg
mest effektiva Mid och full storlek Fordon Till Salu

Hyundai Elantra, med 132. - hk, 2.0L motor och 5-växlad manuell växellåda, är en av de mest bränsleeffektiva medelstora fordon på marknaden. Det genomsnitt från 24 till 25 miles per gallon i staden och 33 mpg på landsväg.

Nissan Altima midsize sedanmodell som kan köpas med tre olika motortyper. 2.5L, 170-hk motor kommer att spara mest gas i kombination med 6-växlad manuell växellåda. Nissan Altima genomsnitt 23 mpg vid stadskörning och 31 mpg på landsväg.

Hyundai gör också en full-size modell, Sonata, som rankas högt i bränsleeffektivitet. Med 2.4L, 168-hk motor och 5-växlad manuell växellåda, lyckades Hyundai Sonata för att få 22 mpg i staden och 32 mpg på landsväg.

Honda Accord är en full-size sedanmodell som drivs av en 4-cylindrig, 2,4 liters motor och 5-växlad manuell växellåda. Med denna inställning, genomsnitt Accord 22 mpg i staden och 31 mpg på landsväg.
Mest effektiva kompakta stadsjeepar

Toyota RAV4 är en kompakt SUV som, i sin mest bränsleeffektiva versionen, använder en 179-hk, 2,5 liters, 4-cylindrig motor. 2009 RAV4 erbjuder inte en manuell växellåda, utan snarare en 4-växlad och 5-växlad automatlåda. Detta fordon i genomsnitt 22 mpg vid stadskörning och 28 mpg på landsväg.

Jeep erbjuder två modeller, Patriot och Compass, och båda rankas högt bland bränslesnåla kompakta stadsjeepar. Båda fordonen måste vara 2WD versionen och vara utrustad med 158-hk, 2.0L motor och 5-växlad manuell växellåda med överväxel. Båda Jeepar genomsnitt 23 mpg i staden och 27 mpg på landsväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112657.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.