Hur man flyttar en bil över USA

Om du flyttar över hela landet och inte, eller kan inte, köra din bil över hela USA själv, det finns sätt att få det där utan dig. Om du har ont om kontanter, kan du leta efter en främling att driva det hela för dig så finns det ibland människor som vill komma över hela landet men har inte transport av sina egna. Den vanligaste metoden för att flytta en bil över hela USA är att använda en tjänstebil sjöfart. Instruktioner
1

Post en annons på Craigslist söker någon att köra bilen över hela landet för dig. Om du är den förtroendefulla typ, kan du förmodligen hitta någon på Craigslist som kommer att ta betalt för att köra din bil över hela landet. Detta kan vara ett billigt sätt att få bilen från punkt A till punkt B, men det bör övervägas noggrant som personen skulle kunna förstöra bilen eller orsakar extra slitage på den.
2

Välj en bil transportföretag om du gillar tanken på att din bil är på baksidan av en halv lastbil. Med en bil transportföretag, kan du flyga till din slutdestination och träffa din bil där. Din bil kan transporteras i open-air släp med andra fordon knutna till en halv lastbil eller av sig själv i en sluten släpvagn kopplad till en halv lastbil. Det sistnämnda är det dyrare alternativet. Den genomsnittliga bilen transportkostnaderna för 2009 sträcker sig från $ 750 till $ 1200 för en frigående trailer till $ 1300 till $ 1700 för ett inbyggt släp. Besök movecars.com webbplats (se Resurser) för en katalog över företag bil frakt från staten. Addera 3

Få en offert från ett par olika företag biltransport. De flesta av företagen i bilen sjöfart katalog har webbplatser som du kan besöka för att få en gratis online transport offert. Du måste ange bilens märke, modell, år, om det är 2-dörrars eller 4-dörr, om det går, om du föredrar öppen eller sluten transport, pickup stad och datum och destination stad och datum. Du kommer också att behöva låta dem veta om du behöver dem för att leverera bilen till ett hem eller om du kan plocka upp på godsterminal. Plocka upp vid godsterminal är det billigare alternativet.
4

Begär försäkringsbevis från rederiet som du vill använda. De bör ha försäkring som täcker skador och stöld av bilen medan den är i sin vård. Deras försäkring omfattar inte personliga saker så se till att inte lämna något i bilen.
5

Begär en lista på referenser för rederiet. Även om du förmodligen inte kommer att få en förteckning över personer, bör du kunna kontakta företagskunder som har använt rederiet. Om företaget inte kan förse dig med referenser, kanske du vill välja ett annat bolag.
6

Bekräfta din pickup och leveransdatum. Biltransport företag erbjuder oftast en tre-dagars fönster för pickups. När bilen har plockats upp, kan de ge dig ett exakt datum som det kommer att levereras till din destination. Om leveransdatumet är för tidigt, kan du be dem att hålla bilen på sjöfart destination terminalen. I de flesta fall kommer de att tillåta detta, men du kommer att förväntas betala extra för lagring avgift. När du hämtar din bil, kontrollera den över för eventuella skador innan signering på pickup slip.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112649.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.