Hur lotta My Car

lottar en bil kan vara ett utmärkt sätt att samla in pengar till din favorit välgörenhet organisation eller ett alternativ till att sälja din bil. Raffles är olagligt i vissa stater, men andra stater tillåter utlottningar, inklusive bil utlottningar, när statliga särskilda regler och förordningar följs. Det är mycket viktigt att noga överväga värdet på den bil du vill lotta och köra konservativa bedömningar om huruvida de medel som den bil utlottningen kommer att överstiga kostnaden för bilen eller skuld på bilen. Saker du behöver
Internet
Attorney
rafflebiljetter
Visa fler instruktioner
1

Gå till justitiekanslern hemsida för staten du tänker hålla bilen utlottningen Skriv in ner eller skriva ut information, lagar och licenskrav för att hålla utlottningar i viss stat
2

Bestäm om du vill hålla lotteri själv -. om detta är en juridisk möjlighet i ditt tillstånd - eller om du hittar en välgörenhet för att köra bilen utlottningen igenom. Om du är skyldig en liten skuld eller lån på bilen, överväger att göra ett juridiskt avtal och avtal med välgörenhet för att betala skuld på bilen genom lotteri, lämnar alla intäkter som överstiger skulden som en donation.

Billiga 3

Rådgör med en erfaren advokat om din bil lotteri. Ombudet kan skriva upp kontrakten och även föra register över pappersarbete om det behövs för en liten avgift. En advokat som har erfarenhet av affärsverksamhet och lotterier blir en mycket värdefull del av processen lottar en bil.
4

Ren och detalj bilen för att förbereda bilen för fotografier och /eller display. Om du inte har erfarenhet av detta, ta bilen till din lokala återförsäljare för dem att tvätta och detalj noga med samma process som de använder för att förbereda begagnade bilar för återförsäljning. Be för den höga kvaliteten detalj specifikt.
5

Fotografera din bil för att skapa reklam för utlottningen. Om du arbetar med en ideell organisation, kanske de har resurser eller professionell för att skapa annonsmaterial när du levererar bilder av din bil.
6

Skapa eller köpa lotter. Om du lottar bilen på en utställning eller gemenskap händelse där folk kommer fram till en monter för att köpa en biljett, kanske slätten lotter på en rulle vara tillräckligt om det är juridiskt tillåtet i det skick du genomför utlottningen i. Om du lottar bilen på en high-end händelse, överväga högre biljetter kvalitet lotteri.
7

Föra register över alla pengar som togs upp under bilen lotteri eller anlita en erfaren bokförare eller revisor om du är inte upplevt med noggrann inspelning hålla i skattehänseende.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112641.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.