Hur får man den avdelning till en Classic Car

Många köpare kommer att köpa klassiska bilar från ägare som har länge glömt eller tappat bort sin ursprungliga titel på fordonet. För den nya ägaren, få en titel till en klassisk bil endast kräver att han har en juridisk köpebrev som visar överföringen av äganderätten, skall registreras som ägare, och ta bort eventuella panträtt eller inteckningar från titeln. Instruktioner
1

Har den tidigare ägaren (s) ansöka om en dubblett titel och skriva på den. Det finns avgifter i samband med förvärv av en dubblett titel, och i vissa stater den tidigare ägaren (s) kommer att ha sina underskrifter attesterad på titeln.
2

Få en Bill of Sale från din lokala av motorfordon som skall fyllas i av den tidigare registrerade ägaren (s). Köpebrevet visar en tydlig överföring av ägande från den förra ägaren (s) till dig, den nya ägaren.
3

Ta köpebrevet till institutionen för motorfordon och fylla i en anmälningsblankett och betala gällande anmälningsavgift. Fordonet kan också behöva ha sin VIN och vägmätare verifieras av en avdelning representant vid denna tid.
4

Ansök om en ny titel vid institutionen för motorfordon. Om det inte finns några retentionsrätt eller förhinder på titeln och om alla registrerade ägare på den aktuella titeln har undertecknat av på köpebrevet, då en ny titel till din klassiska bil kommer att utfärdas i ditt namn.
5

Avlägsna eventuella panträtter eller förhinder från bil titel. Ibland banker eller ägare underlåter att skicka in rätt Lien Satisfaction pappersarbete till institutionen för motorfordon som visar att lånet på fordonet har uppfyllt. Kontakta panträtten innehavaren om titeln direkt och be dem att skicka en attesterad brev Lien Satisfaction till dig, slå sedan in till avdelningen av motorfordon för att få tydlig titel.

Om kvarstad inte är nöjd, du kommer inte att kunna få en tydlig titel i ditt namn tills du eller de tidigare ägarna uppfyller kvarstaden.
6

Kontakta en panträtt företag att rensa titeln. Om du har förvärvat den klassiska bilen som ett resultat av att utföra mekaniskt arbete eller bogsering av fordonet, kommer en panträtt företag kontakta alla berörda parter och ge dem en viss tid för att svara på enkäten. Om de inte svarar, kommer en panträtt bolag utfärda formella lien innehavaren pappersarbete, vilket, då förvandlas till departementet motorfordon, kommer att tillfredsställa titel krav. Avgifterna varierar men normalt kostar mellan $ 20 och $ 70. Du kan hitta en panträtt företag i telefonboken eller gör en snabb sökning på nätet.
P Om det finns en utmaning för kvarstad processen, kan du vidta ytterligare åtgärder i domstol för att få fordonet överlämnas till dig av en domare . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112640.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.