Top Luxury Bilmodeller

lyxbilar är höjdpunkten av fordonsindustrin styling, komfort, teknik och kvalitet. Biltillverkare --- såsom BMW, Rolls-Royce och Mercedes-Benz --- hoppas att konkurrera inom detta marknadssegment har att ställa sig över produktions gränserna för traditionella tillverkare. Mercedes-Benz

tyska biltillverkaren Mercedes-Benz, som ägs av Daimler AG, har varit en ledande lyx bilmärket i årtionden. Grundades 1881, har bolaget behärskar erbjuder en mängd olika styling alternativ, såsom den traditionella formgivningen av C-klass eller ultra-sportig design av F800 salongen. Mercedes fordon är traditionellt rikligt utrustade och har state-of-the art teknik för att förbättra rida, hantering, säkerhet och prestanda --- allt på en nivå av kvalitet många andra tillverkare strävar efter.

Daimler AG70546 StuttgartGermany011-49 -711-17-0mercedes-benz.com
BMW (bayerska Motor Works) Bayerische Motoren Werke AG

tysk biltillverkare Bayerische Motoren Werke AG (BMW, även känd som bayerska Motor Works på engelska) grundades 1916 som en flygplanstillverkare. Efter första världskriget, fokuserade företaget sina ansträngningar för bilmarknaden. Företaget tillverkar en mängd lyxbilar för att tillgodose behoven hos kräsna konsumenter. Bolagets en serie modeller erbjuder ett inträde i den lyxiga marknaden för många köpare. Dess 5-serie säkerhetsåtgärder modeller erbjuder all den komfort, styling och hantering förväntas i en lyxig-klass bil, med den extra säkerhetsdetaljer bästa bepansrade bilar tillgängliga. BMW: s Z4 är en sportig, roadster lyx aktör på marknaden, erbjuder komfort och snabbhet.

Bayerische Motoren WerkeAktiengesellschaft80788 MunichGermany011-49-89-382-0bmw.com
Rolls-Royce Motorcars

Utöver sin BMW raden av fordon, är BMW moderbolaget till berömda lyx biltillverkare, Rolls-Royce. Rolls-Royce har tre rader lyxbil: Ghost, Phantom och Goodwood. Dessa fordon speglar den klassiska designen linjer Rolls-Royce, trots de fortsatta innovationer inom fordonsteknik bilarna förkroppsligar. Uppmärksamhet på detaljer är ett varumärke som tillhör samma tillverkare, såsom boken matchning av faner i sin Phantom linje för att producera en spegelbild av trävirket i fordonet. Många av dess träarbetare kommer från den fina skåp och båtindustrin. Dessutom är endast klass-A läder som används i Rolls-Royce bilar för att undvika bristningar eller ärr i lädret. Varje bit inspekteras av högkvalitativa optiska instrument för att upptäcka eventuella brister. Processen för tapetsering insidan av en Rolls-Royce tar mer än två veckor för att se till att det är av högsta kvalitet.

Rolls-Royce MotorcarsBayerische Motoren WerkeAktiengesellschaft80788 MunichGermany011-49-89-382-0rolls-roycemotorcars.com
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112632.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.